Monday, February 18, 2008

Not too bad!

Image hosting by Imageshack.us

I've never interested of joining any online contest before, but remember my Chipster's contest entry ? that was my 1st trial , and they call me today to informed that, i got the 3rd place for weekly "blogger-verse bonus winner"

huhuhu at least i won something~ and the contest was so fun!
and you too can take part now, since
they just started the new contest! u can log in to http://www.chipster.com.my/ to take part!

Image hosting by Imageshack.us
My winning picture~

25 Comments:

At 4:32 AM, Blogger Lily.Lulu. said...

hhik hikss .. so kiut laa wahdi !!!
congrats !!

pasni konpem masok lebih banyak contest lagi kan ..

 
At 7:40 AM, Blogger :: NbC :: said...

congrats.. dapat ape tu adiahnye..?

 
At 8:37 AM, Blogger anne said...

congrats, what did u win?

 
At 8:53 AM, Blogger Julianna Hairul said...

congrats wahdi..1st trial dah sangkut..syabass..leh la masuk lagi pasni :D

 
At 8:53 AM, Blogger budleee said...

hehe that is cute ad. Are they going to used for their real ads?

 
At 9:44 PM, Blogger mangchik said...

waaaa wahdi , so yr name is Farhad? Ceh mati mati ingatkan wahdi...

 
At 10:33 PM, Blogger wahdi said...

Hi kak pinky, tak tahu lagi apa hadiahnya, depa gh poskan tu hehehe
enath2 bekalan chipster setahun :P

 
At 10:34 PM, Blogger wahdi said...

Hi Lily~~~ Thnx! hehehe
mesti lerr harus ni try2 masuk contest lagi huhu

 
At 10:35 PM, Blogger wahdi said...

Hi anne, Thnx!
hahah i've no idea what i've won heheh

 
At 10:36 PM, Blogger wahdi said...

Hi Juliana~~thnx!
hehe itu lerrr,leh lah mencuba lagi pasni ;)

 
At 10:38 PM, Blogger wahdi said...

Hi Juliana~~thnx!
hehe itu lerrr,leh lah mencuba lagi pasni ;)

 
At 10:40 PM, Blogger wahdi said...

Hi Bud, no lah they won't used the the pic...but the pic was really nice isn't it?? ;)

 
At 10:42 PM, Blogger wahdi said...

Aiyooo mangchik kalau mcm tu, ur real name MANGCHIK lah?? :P
so bukan kan???
so sama kes lah camtu ;)

 
At 10:45 PM, Anonymous Anonymous said...

Wahdi!Berbaloiii..kannn..Unjuk ler ser chipster tue.. Rio

 
At 11:04 PM, Blogger wahdi said...

Hi Paman, berbaloi lah jugak , kalau dah posing separuh bogel tak menang gak, tak tahu ler ;)

 
At 12:00 AM, Anonymous Anonymous said...

Uols,

Tiada kaunseling kerjayakah malam ini? Ataupun sudah berjaya masuk ke bab lain? Pose chantek chantek sikit yer sebelum kaunseling ittew.

Kalau tak berjaya jugak, cepatlah keluar balik segala koleksi Hollywood uols ittew dan permainan-permainan lain yang uols simpan bawah katil berwarna pink ittew.

Oooooops

 
At 7:32 AM, Blogger y_awy said...

tahniah wahdi san atau encik muhamad farhad.. sedap lagi nama sebenar, naper blh tukaq pulok.. :P

 
At 12:25 PM, Blogger budleee said...

now i noticed the way you eat and pose for your chipter same dgn the with the picture of you wearing the crocodile t shirt and holding the mug

 
At 5:48 PM, Blogger BETTY A. said...

just knew that ur name is Farhad...can called Farhad aa after dis? hehehehe

 
At 8:44 AM, Blogger wahdi said...

Hahaha uols, masih kauseling kerjaya occay~~~

 
At 8:45 AM, Blogger wahdi said...

Hi Y_awy san~~ sedap kah nama sebenar?? heheh suka kejap :)

 
At 8:45 AM, Blogger wahdi said...

Hi bus, ye ke? hehe tak perasan pun..style posing maintain jer hehee

 
At 8:46 AM, Blogger wahdi said...

Hi Betty, boleh saja~~ :)

 
At 9:48 PM, Blogger FiQ OnLinE said...

congrats Wahdi! Ko menang yer? Bagus! Nanti ajar aku pulak macam mana nak menang! satu lagi, dari tadi aku tertanya2 pasal nama ko tue.. beza nye! macam langit dan bumi jerk apabila di bandingkan dengan nama sebenar ko! muhamad farhad & Wahdi! bule beri penjelasan? HAHAHA

 
At 9:48 PM, Blogger FiQ OnLinE said...

congrats Wahdi! Ko menang yer? Bagus! Nanti ajar aku pulak macam mana nak menang! satu lagi, dari tadi aku tertanya2 pasal nama ko tue.. beza nye! macam langit dan bumi jerk apabila di bandingkan dengan nama sebenar ko! muhamad farhad & Wahdi! bule beri penjelasan? HAHAHA

 

Post a Comment

<< Home