Monday, February 09, 2009

Busy

Penat. Baru balik dari Muar & Melaka..soon lah blog ni diselaraskan sebaiknya k?

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com
Menurut apek penjual, rambut patung ni diperbuat dari rambut manusia asli, patung ni antik berkurun lamanya... kalau malam2 patung ni mesti melompat-lompat dan kuar suara menangis. * Hehe part malam2 melopat dan menangis tu saja aku tokok tambah, kasi elemen seram, eh tak seram ke?

10 Comments:

At 12:11 AM, Anonymous mr.mussel said...

wah..patung yag berhantu siap bermaskara bagai..

patutla iolss msg upolss x reply...super bz rupanya..

 
At 8:42 AM, Blogger KaSiH said...

ish seram..seram...sapa ckp tak seram...dgr rambut asli manusia pun dh ketar2 dah ni nk baca...mmg horror la entry kali ni...

 
At 9:02 AM, Blogger yazrie said...

huh?! Rambut manusia??? SAH memalam akan menari-nari di bawah sinaran bulan purnama..disulami dgn lolongan anjing liar di atas bukit....

 
At 11:06 AM, Blogger ginseng4desoul said...

Tak seram...blekk!! Bwahahaha *Larriiiikkk

 
At 9:44 AM, Blogger wahdi said...

mr mussel- Sorry uol, busy yg ampun!!! dah kembali ke sana kah???

kasih- ala kasih letak patung sponge bob dpn dia pun dia seramm hahaha

 
At 9:44 AM, Blogger wahdi said...

Yazrie- waaaa sungguh dramatik! takut ! LOL

Rich- tak takut? nnt iol hadiahkan patung tu kat uols k??

 
At 2:02 PM, Blogger daSetan_7 said...

Tengok patung tue teringat zaman kanak-kanak dulu tengok wayang cina kat kampung dengan member-member cina. Balik pagi-pagi buta. Pastue kena kacau dengan hantu kum-kum. Wawawawawawawa.... :P

 
At 5:21 PM, Blogger syukur said...

Best kan pergi Melaka ...i dah lama tak pergi baru balik tadi..

 
At 2:15 AM, Blogger wahdi said...

Kahiril- wayang cina pakai patung tu eh? tak penah tgk pownnn!!!! hantu kum2 tu apa yer?

Syuk- Best kan Syuk! baru balik tadi??

 
At 2:42 PM, Blogger daSetan_7 said...

Dolu-dolu aderlah, masa zaman kanak-kanak. Ala2 makyung kat Kelantan (iyer ke nie??). Sekrang nie tak sure coz dah lama tak pi tengok. Tapi wayang cine tue tiap-tiap tahun ader buat sampai now. Kalu nak tgk mai ler Seri Menanti :P

Hantu kum2 tue hantu yang kalu jumpa budak2 dia akan beri salam "assalamu'alaykum". Tue pasai dapat nama hantu kum2. Hehehehehehehe :P

 

Post a Comment

<< Home