Wednesday, January 28, 2009

40 Hari.

Phatnfierce.com
Sunset di sungai Muar...*itu bukan saya bersama anak buah, itu apek.

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com
Masih tak terlewat rasanya membuat ucapan. Oh, ini "manis" si anak kucing milik anak buah yang dikutip dari kedai membaiki kereta.

p/s : Sedang ada mood menaip dalam Bahasa Melayu.

20 Comments:

At 7:42 AM, Blogger Jue Hairul said...

geramnya tgk kucing tu..tgh marah ke tgh mengiau manja tu ek

 
At 7:49 AM, Blogger Mohamad Hilman bin Nordin said...

first picture -blospot
second picture -blgspot

but when you have images that worth more than thousand words, does typo matter?

you never fail to mesmerize me with images! thanks~

 
At 8:11 AM, Blogger KaSiH said...

lain mcm la entry kali ni ek...mcm budak baik bahasanya tu hehe...

ooo nagasari...lamanya saya tak makan...ooo senang je ek nk buatnya...ooo *pek..kene tempeleng..

 
At 9:08 AM, Blogger wahdi said...

Jue- kucing tu tengah di peralatankan hehehe
tgh menangkap plastik yg di ikat pada lidi :D


Hilman- Thnx bro! just fixed it a while ago ;) *mamai masa menaip hehe

 
At 9:08 AM, Blogger wahdi said...

kasih- bukan ke mmg budak baik berhati mulia? senang lah buat, sambil pejam mata! :P

 
At 9:35 AM, Blogger Ecah said...

comel!!! err.. kucing tu yer.. bukan tuan blog.. ahaks!! mmg manis di pandang kucing tu..

 
At 9:46 AM, Blogger wahdi said...

ecah- tang mana cah yg manis di pandang? den tgk garangggg je?

 
At 12:17 PM, OpenID fredfozol said...

wah so syiok malaysia holiday...
have t work here! aiyak...
jeles like a hell...

 
At 12:25 PM, Blogger daSetan_7 said...

Hey there. One word for you - cool!!

Pictures sunset tue canteq giler!! N that cat, she's so kiut!! :P

 
At 8:44 PM, Blogger jesse said...

Awww, aduh, itu kucing terlalu CUUUTE! Gong xi fa cai to you too Wahdi, semoga tahun ini sehat-sehat dan kaya raya!

 
At 3:02 AM, Blogger In The Nite Garden said...

Aduh Wahdi! berkilo2 gula tumpah kat gambo kucing tue.. saya terpesona ;p sapa nama si chomel tu?

 
At 8:54 AM, Blogger Malim said...

like that sunset pic...

 
At 2:20 PM, Blogger ginseng4desoul said...

Nice...

 
At 1:39 AM, Anonymous mr.mussel said...

siapakah si pemandu ittew uolss???misterinyaa

 
At 9:45 AM, Blogger wahdi said...

Fred- hahaha pitty u ;)

Khairil - apa yg cool? he he he

 
At 9:46 AM, Blogger wahdi said...

jesse- thnx jesse!!!

nite garden- nama dia manis ;)

malim- kan!!! hehehe

rich - lite2 uols hehehe

mr mussel- rahsia uol ahaha

 
At 12:10 PM, Blogger daSetan_7 said...

Erk... Pening kejap :P

 
At 12:27 AM, Blogger syukur said...

Hi Wahdi..love the cat pic....cuteeee sesangat !!

 
At 8:55 AM, Blogger wahdi said...

khairil- apa ko pening? :P

Syuk- Cute kan kucing tu ;)

 
At 9:58 PM, Blogger daSetan_7 said...

Hahahahahaha... Pening nak jawab soklan hang "apa yang cool?" :P

 

Post a Comment

<< Home