Wednesday, November 26, 2008

Coconut Roundies Tree

Someone really adored my coconut roundies in the previous entry ;)
No worries, I'll bake some for u ! And I had just sketched the design for my coconut roundies tree, and I plan to stick it in a pot. So here is my sketch of the coconut roundie trees!

So which one is ur flavour,dear?

Phatnfierce.com

36 Comments:

At 3:04 PM, Blogger artisticklytouch said...

seriously, you should start concentrate on your business and stop working for other ppl haha nak yang strawbewi

 
At 3:07 PM, Blogger wahdi said...

art - wah yakah uolsss??? lets !uols sediakan kedainya k? haahaha
stawbewi yer? boleh sajork!

 
At 3:16 PM, Blogger Syam said...

kalau nak dua2 boley??? huhuhuhu gelojoh sangat...hehehehehe

 
At 3:55 PM, Anonymous bora said...

nak jugak!!
nak coffe with mocha filling please..
hantar kat office yer.. ;)

 
At 5:08 PM, Blogger suhanazainal said...

nak kena test dulu baru leh tau which one is my flavour, boleh?

 
At 5:30 PM, Blogger azreen said...

wahdi...akak nak dua2 bleh? satu utk akak satu utk abg faisal....hehehe....

 
At 5:36 PM, Blogger yazrie said...

ko tak habis2 dengan cucuk2 makanan kt pasu...

 
At 5:40 PM, Blogger wahdi said...

syam- dua2? wahhhhh itu tandanya kuih tu nampak sedap OPSS

bora- kita dating kat kopitiam bora sambil makan kuih tu aha

 
At 5:41 PM, Blogger wahdi said...

Su- mmmm boleh kot :P

Azreen - boleh je kak, yg pink tu bg dak tembam sekali huhu

 
At 5:42 PM, Blogger wahdi said...

yazrie- penah meh sblm ni?

 
At 6:41 PM, Blogger KaSiH said...

kasih pun nak...!!!stoberi kale biru...

 
At 9:38 PM, Anonymous bora said...

dating kat kopitiam..? dengan wahdi..?
erk.. habisla nanti paparazzi datang serbu.. hahahah..
boleh..boleh.. bila?
tak sabar nak makan coconut roundies ni.. nyumm..

 
At 12:05 AM, Blogger [danial][ma] said...

Hej! Wahdi...hhhmmm...I wanna both in one tree...;-)

 
At 9:36 AM, Blogger wahdi said...

Kasih- napa nak kaler biru tanak kaler pink?

bora- monday ni nak bora kalau free? ;) paparazi? biarkan je dah biasa *matilah perasan!

 
At 9:38 AM, Blogger wahdi said...

Danial - Hej Danial! both in a tree? ermmm let me think abt it hehe

 
At 11:13 AM, Anonymous bora said...

isnin..?
ok, free.. no problem.
kat kopitiam ke padi?

 
At 11:15 AM, Blogger Josh said...

Coffeeee!! coffeeee!

 
At 12:18 PM, Blogger daSetan_7 said...

Mind asking [no offence], Red Coconut Roundies tue you betul-betul buat ke? Damn. I was dying to learn how to make it...

 
At 12:27 PM, Blogger wahdi said...

Bora - Kopitiam is better, but kalau i sempat wat coconut roundies tu weekend nnt heheh

Josh- O.k Josh!!!

 
At 12:28 PM, Blogger wahdi said...

daStn_7 - oh yes ... senang je buat tu ;)

 
At 12:42 PM, Blogger Cláu Lima said...

Congratulations for the pictures. Photographs taken very well. I am Brazilian and I speak English very badly. Sorry. But your pictures are beautiful.
A kiss and even more

 
At 4:23 PM, Blogger budleee said...

whoa, you can get mulberry in malaysia? mulberry bukan letak kat muka kah to whiten the skin? :D

you know what would be nice, other than the edible tree, the "soil" in the pot, should be edible too :D

i saw a party where they gave out plant pots filled with chocalate mud pie :D

 
At 4:39 PM, Blogger wahdi said...

Cl'au Lima - Hello there, welcome to my blog, ur English is o.k to me! thnx!! will visit ur blog soon.. ;) *kisses

 
At 4:45 PM, Blogger wahdi said...

Hello Bud- oh yessss u can get them easily at 'Groccerer' Bangsar Village atau pakai jem Mulberries ;)

Utk coffee design , i pakai coffee beans dalam pot tu, and marzipan candy as turf for the right design ;)

 
At 8:14 AM, Blogger Ecah said...

Nak jugak!!! nak 2-2 leh... ehehehehehe

 
At 8:48 AM, Blogger wahdi said...

nak hadiahkan kat abg askoke ke Cah? OPSSS

 
At 12:36 PM, Blogger daSetan_7 said...

Hey. Can I get the recipe?

 
At 2:44 PM, Anonymous zara said...

I nak coffee with mocha filling..to keep me awake late nights...can? Post it pls blehh? Hehehe

 
At 10:27 PM, Blogger wahdi said...

dasetan- Sure, i upload soon! ;)

 
At 10:28 PM, Blogger wahdi said...

Zara- Sure can, u come lah Zara, collect kat KLCC hehe

 
At 10:30 PM, Anonymous Anonymous said...

Az - Kalau request flavour lain buleh tak En. Wahdi hehe

 
At 6:38 PM, Blogger daSetan_7 said...

TQ Wahdi. Appreciate your kindness (",)

 
At 12:10 AM, Anonymous zara said...

Yay! I bleh collect @ KLCC ek.. ok.. next year la..agak2nye ada new flavor tak masa tu? hehe

 
At 7:19 PM, Anonymous chen said...

oooo!!!

 
At 8:29 AM, Blogger wahdi said...

az- ahaha request kena bayar *matilah

dastn7- no problem dude.

 
At 8:30 AM, Blogger wahdi said...

Zara- hrmm tu tak sure plak yer, kena ikut mood i ahaha LOL

chen - eeeaaaaaaaaaaaaaaaa

 

Post a Comment

<< Home