Monday, October 13, 2008

Raya 2008 - Company pot luck

We had a small gethering at the office today, a Hari Raya pot luck! What a beautiful day, as almost everyone wore their best baju raya and brought home-cooked grubs. The food was absoulutely delicious!

And below are some pics to remember the day by.

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com
We are from the same former company. We have all now reunited at this new company "Selamat Hari Raya to all ex-MMSC staff" ahaks~
From left ; Alid, Yazid, Wan and me


Faces of the day;
Phatnfierce.com

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com

Phatnfierce.com
Makan time! Thnx for the yummylicious food, guys!

11 Comments:

At 7:47 AM, Blogger Malim said...

Ha that guy yang kat pic no 3 pakai baju hijau tuh macam kena jer.. :)... *matilaa bekas anak murid tuhhhh

 
At 8:48 AM, Blogger wahdi said...

Ha sure uol kenal Malim , sbb dia budak UUM dulu abt my age, ha u mesti penah ajar dia dulu gaknya yer!

 
At 9:56 AM, Blogger ginseng4desoul said...

Wah... raya tak abis2!!!! Meriah!

 
At 10:05 AM, Blogger wahdi said...

Rich - Raya sebulan okeh! hehehehe

 
At 10:20 AM, Blogger KaSiH said...

haiyoo kan..posa sebulan so raya pun mesti sebulan...elehhh opis dia pun gantung ketupat jugakkk...keh keh keh...kamu ke yg buat tu...??

 
At 8:11 AM, Blogger anne said...

wah, the whole day la kena kerja pakai baju raya eh?;-)

 
At 8:36 AM, Blogger wahdi said...

Kasih - ahaks~~ setuju! tul tu kan ke raya pun sebulan lalala ..yelah den yg wat kalau tak tak akan ambik gambar ketupat tu hahah

 
At 8:37 AM, Blogger wahdi said...

Anne - Hi Anne! selamat hari raya, hehe the whole day pakai baju melayu dan makan kuih hehe

 
At 4:19 PM, Blogger shah said...

meriah wey pot luck kat ofis hang
yang kat atas dia banyak telur tu amende?

 
At 6:51 AM, Blogger yazrie said...

heheeh...opis aku ada 2 org je...mcm mana nak buat pot luck tu agaknya?? sedeyyy!!!

 
At 6:37 PM, Anonymous abah said...

Ngaaaaa... Wahdi, seperti biasa...Cik Na kirim salam sama itu Ajo... kosser la aku pompuan sowang itu...hahahahahhaa

 

Post a Comment

<< Home