Thursday, September 04, 2008

Ngidam

Juadah yg wajib dibeli kalau ke pasar ramadhan mesti Asam Laksa ngan Ayam Percik...kalau takda 2 benda ni mcm tak puas je, tapi hampa sungguh tahun ni! semua pasar ramadhan kat USJ tak jual Ayam Percik...jadi ngidam ler... petang nnt kalau tak hujan lehlah cari Ayam Percik kat tempat lain...

Gambar tahun lepas :


Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us
Ayam Percik ohhhh....

18 Comments:

At 3:25 PM, Blogger Malim said...

org kata kan kalau ngidam kan kena cari jugak.. nanti kempunan... lariiik *tapi gambar tetap diva yer...pakai compact kah?

 
At 4:32 PM, Blogger KaSiH said...

nape tepek gamba saiz ukuran sebenar.....eiiiii....kalau la leh colek dan rasa....eiiiii.....xnk tgk!!!!

 
At 12:53 PM, Blogger wahdi said...

Malim- Haha weekend ni pasti i cari yer!
ha pakai compact sajork..

Kasih - Kenalah tempek saiz betul supaya semua tgk geram hehe

 
At 2:33 PM, Blogger ginseng4desoul said...

wahhh... yg tak posa pon terliur tau!Diva yer pics uols even though compact cam.

 
At 2:55 PM, Blogger hOtMaMa said...

awwwww..menusuk kalbu occay!!
perut mak dah menggeletar dah nih..hihihi..!
psst..kat tempat mak pasar ramadhan tahun nih tak meriah la u ols..!

 
At 6:58 PM, Blogger budleee said...

oh my gosh takde langsung ayam percik

tsk2

tapi kan sy perasan yg this year bazaar ramadan tak sebesar or semeriah last year.. kedai tak byk sangat

 
At 9:56 AM, Blogger yazrie said...

tak baik tau tepek gambar-gambar yang menggetarkan iman orang-orang yang berpuasa...

mengada-ngada dok mengidam..opsss

 
At 6:01 PM, Blogger Faisal Admar said...

baru neh benda yang sama terjadi... teringin ayam percik... dua kali beli di tempat yg berbeza... ayam still same result... kurang masak! :( haiz...

 
At 9:03 AM, Anonymous Anonymous said...

try pegi pasar ramadhan kelana jaya (dekat tabung haji) tiap tiap tahun banyak gerai ayam percik

 
At 9:28 AM, Blogger wahdi said...

Rich - Yg tak posa pun terliur gak? hebat tul! heheh biasa2 je uols pics tu! thnx!

Hotmama- Sana sini mcm kureng kan bazar ramadhan tahun ni? ha uols jum niaga! *matilah

Budlee- Tul tu Bud! sgt setuju!

Yazrie- Eh ko pon ngidam kan? :P

Faizal - Ye ke? tak siok gak tu kalau makan dapat yg tak best hampeh camtu..

 
At 12:05 PM, Blogger anne said...

:-) selamat berpuasa wahdi. good luck cari ayam percik!

 
At 11:10 PM, Blogger syukur said...

laksa penang ker tu...sebab kuah dia kaler brown....sedappppppp...

 
At 11:17 PM, Blogger artisticklytouch said...

haiyoooo...weols kat sini, ayam percik tuh, jeling-jeling jer...weols makan ayam kentucky lariiiikkkk

 
At 9:03 AM, Blogger wahdi said...

Anne- Thnx Anne! u too! hehe dah jumpa dah ayam tu! ;)

Syukur - yeah yg brown kaler so nice kan..

Art - Haiyoo KFC?? kembang tekak yer! OPSSS

 
At 6:25 PM, Blogger ::sYieQo:: said...

aiseh~
klau laa msia tu dekat, mmg dh balik malam ni jugak!
*terliur giler nih*

 
At 4:05 PM, Blogger Josh said...

OOOOooooo Ayam percik, my favourite too!

I love asam laksa tu, without the petis.

 
At 9:00 AM, Blogger wahdi said...

Syie - hahaha ala try le masak kat sana :P

Josh - i plak without the petis mcm kurang kick hehehe

 
At 6:11 AM, Blogger FiQ OnLinE said...

Adeiiii ngidam plak aku nak makan ayam pecik!

 

Post a Comment

<< Home