Friday, August 22, 2008

Sup Tenaga

lately kalau rasa weak, mesti nak minum sup ayam herba ni kat Leo's taipan USJ... i panggil sup tu, sup tenaga hehehe.

lepas minum sup tu mesti rasa tenaga bertambah dan terus segar camtu... kalau dulu gi leo's sebab suka gelato dia yg sgt yummylicious~ itu dan juga air-air yg cantik dipandang dan sedap diminum LOL, ha lately i sangat sukalah minum sup ayam dia... antara kesukaan yg terbaru kat situ, nasi goreng tomyam yg dialas daun pisang nice! Harga? affordable... since dia betul2 sebelah starbucks kat taipan tu, semakin kerap lah ke Leo's... jalan kaki je dari umah ;)


http://phatnfierce.com
Sup tenaga
*harap maaf visual tidak memuaskan hehe Pics. ni semua En. Arip snap guna phone cam

22 Comments:

At 9:44 AM, Blogger ginseng4desoul said...

Sempat pose jeling lagi uols... LOL!!! Pics HP, clear ghetu. Not bad eh?

 
At 9:45 AM, Blogger Malim said...

nampak sedap sup ni.. macam ada rasa2 masam sikit kah? ditambah ngan pic yang cantik.. pasti sup menjadi lebih enak

 
At 10:17 AM, Blogger Ecah said...

wah.. cam sedap ye itu sup.. nyum..nyum.. lapo tetiba.. skrg ni gi blog ko nmpk sup.. semalam gi blog ginseng nmpk biskut.. gi blog malim nmpk sambal telur.. uwaaa!!! lapo!!!

 
At 10:22 AM, Blogger KaSiH said...

tu dia...sup tenaga..kompom keluar tenaga kuasa kuda pasni...*abisla tercampak tongkat ali ke tepian..

 
At 11:11 AM, Blogger wahdi said...

Ginseng - Jeling tanpa disedari uol LOL ha clear? i tgk mcm blur je heheh HP sekarang canggih manggih kan..

Malim- Ada masam lite2 ha mmg sgt sedap rasanya..pic guna phone cam je uol,

 
At 11:12 AM, Blogger wahdi said...

Kasih - hahah kuar tenaga guna bersayap katanya LOL hehe tongkat ali? apa tu kasih? *matilah

Ecah - Haha tulah blog memasing citer pasal mamam, tu yg nak upload jugak tu..hehe

 
At 11:48 AM, Blogger Chen said...

wahdi! love you!

 
At 4:07 PM, Anonymous Anonymous said...

puaslah en. arip kena toron...

 
At 4:16 PM, Blogger M@x said...

Pretty good images for a camera phone. :)

 
At 4:18 PM, Blogger wahdi said...

Chen - u mabuk ke chen? haha

 
At 4:19 PM, Blogger wahdi said...

M@x - yeah skrg phone cam canggih manggih

 
At 4:21 PM, Blogger wahdi said...

Anonymous - jgn ingat aku tak reply ko aku takut, cuma Aku takde hal ngan kau, kau cari masalah apa pasal? tak puas hati ngan en arip sini bkn tepatnya dasar ****** suka wat fitnah

 
At 4:36 PM, Blogger En Arip said...

anonymous,

Bastards like you are aplenty in blogosphere. You guys are pengecut because you never dare reveal yourselves. I challenge you to face me in person. I dare you.

Kalau sekadar baling batu, sorok tangan, beranilah. Jom bersemuka. Kalau kau jantan, jom bersemuka. Kalau kau pompuan, aku maafkan kau. Kalau ko pondan, mmg dasar.

Jom bersemuka? I can't wait to see you piss in your pants... Or is it PANTIES?

 
At 4:38 PM, Blogger En Arip said...

anonymous,

If you drop me an email at en_arip@yahoo.com, I will pass you my phone number to fix the time and date.

I mean it.

 
At 4:47 PM, Blogger arsaili said...

salam....sup memang bagus untuk kesihatan..ehehe

 
At 5:44 PM, Blogger artisticklytouch said...

wah...sup tenaga katanya..nak try jualah pulang ke kota rayer nanti hiks...

uiks..haiyooo....apa ittew statement2 tak perlu hadek2 gaygeh!! Nyah ko, nyah ko dari sini.

keji datang tempat orang memaki mencarut bagai, tak belajar adab agaknya

 
At 11:25 PM, Blogger Faisal Admar said...

wah sup tenaga! hehe lain je bunyik hehe. tp nampak menarik... termasuk nasi goreng tomyam tuh :)

alah wahdi dan en arip sabar ye... ignore je org mcm tuh k... tak guna pun layan... pengecut je buat mcm tu :)

 
At 1:53 AM, Blogger syukur said...

masih cantik picture uols walaupun ambil pakai camera phone jer...

To Anonymous : penyanggak mana pulak kau ni buat fitnah dan cerita yang ntah apa apa..

 
At 9:48 AM, Blogger anne said...

Been wondering if Leo's ni halal ke tak. I guess it is la dah you makan situ. :-)

 
At 11:27 AM, Blogger Bernard said...

Wow....I just have herbal sup ari tuh...mum made...sedap! N I want more!!!

Yg nasi dgn telur tu hape bende eh? I feel like eating one at KLCC today...

4give me kalo my street malay karat, tp can anyone explain hape TORON tuh eh?

 
At 4:01 PM, Blogger budleee said...

hey wahdi, have you lost weight? nampak ituew jawline


ermm.. did i miss something somewhere?? bila masa ade anon kat sini??

 
At 12:02 PM, Blogger wahdi said...

Arsaili - Betul tu ;)

Art - Nnt dtg ler USJ den belanja :P *betul tu

Syuk - Thnx uol, pics uol pun lawa2

Anne - Yes u dah jawab hehe

Benard - I want more too!!! malas nak panjang cita benard, no need to explain.

Bud - Sejak2 i taip pagi tak breakfast, minum green tea mint, mcm cepat sust berat bdn lah Bud, yeah can see the jaw line terus ingat ANTM LOL

 

Post a Comment

<< Home