Sunday, August 31, 2008

Spring in USJ

En. Arip took these pictures below on his compact camera last Friday on his way to work. The area is near our neighbourhood. Wow! It's almost like spring time in USJ, where every road is filled with flowers from the blooming trees...

I did some Photoshop touch-up for the blurry effect ;)

http://phatnfierce.com


http://phatnfierce.com

16 Comments:

At 6:38 PM, Blogger Malim said...

wahhh mmmg dah spring pun oulss.. di sini burng2 dah chirping.. pokok nih mmg dia akan ikut 4 musin

 
At 8:31 PM, Blogger ginseng4desoul said...

hayoo... mmg pokok2 kat sini pon berbunga yer?!! Tapi winternye takdak pon??? Ahaks!

 
At 8:59 PM, Blogger Ezra Redza™ said...

selamat berpuasa and menyambut bulan ramadhan yg mulia..!

 
At 12:01 AM, Blogger sue said...

usj pun ada spring jugakss..kekeke..
salam Ramadhan wahdi ..

 
At 1:03 PM, Blogger :: NbC :: said...

wah USJ sama musim ngan Chch eh..?
:-P

 
At 1:13 PM, Blogger syukur said...

the first pic tu macam toy garden ajer....

 
At 3:22 PM, Blogger budleee said...

this reminds me of a tree in UiTM Arau and a tree that used to be in front of our house. It blooms flowers like this.

 
At 8:16 AM, Blogger KaSiH said...

suka lah gamba ni..suka sgt..!!

 
At 8:40 AM, Blogger wahdi said...

Malim- Haiyo sana dah spring yer uols? wah gethu sini pun ala2 ikut sama ek? yakah pokok ni ikut 4 musim? wah mcm nak tanak terus huhu

Ginseng - hahaha itulah winternya dalam mimpi pokok2 tu kot hehe

Ezra - Alo bro, long time no see..u too k!

Bud- Ha scene mcm ni kan yg u told me last time? mmg cantik kan..
Sue- Itulah ada yer! u too Sue, happy ramadhan!

Pinky- Cnrch dah spring gak k? mesti tak sbr nak snappy pokok kaler pink kan? ;)

Syuk - kan! i pon terpikir camtu!

Kasih - i pun lagi lah teramat suka!!

 
At 9:16 AM, Anonymous zara said...

The 1st pic tu mcm bonsai..or more like miniature tree with the mini bench..but I loiikkkeee!

 
At 1:31 PM, Blogger suesally said...

usj ade spring time??

 
At 4:57 PM, Blogger artisticklytouch said...

kat redang ada monsoon season...

 
At 8:37 AM, Blogger wahdi said...

Zara- more to miniature kan? ;)


Sue- Hahaha mana ada, saje je tu tulis camtu since kat sini semua pokok tgh berbunga lebat ;)

Art- Divanya redang

 
At 11:32 AM, Blogger thepretender said...

hola..
nk tanye siket..
cmne nk buat effect blur gune photoshop? hehe..
tq

 
At 9:39 AM, Blogger wahdi said...

OO senang je tu! camne yer den nak explain? hehe

 
At 11:25 PM, Blogger thepretender said...

wah, senang pon susah nk explain eh? tuh blom susah lg :P hehe

 

Post a Comment

<< Home