Sunday, August 17, 2008

Kids' Pictures

I have just completed compiling the wedding album, book and CD for Izza & Ayob. Will be able to deliver the products next week...

While at it, I stumbled upon some kids' pictures captured during the wedding reception, taken from both En Arip's and my cameras.... Oow.. I just luv thier honest expressions!

http://phatnfierce.com


http://phatnfierce.com


http://phatnfierce.com


http://phatnfierce.com
Two sides of a coin... Twins with different expressions...


http://phatnfierce.com


http://phatnfierce.com
Miss Purple Dress was playing hard to get... Bet she must be saying, "Whatever!!!"...

13 Comments:

At 2:37 PM, Blogger artisticklytouch said...

haiyooo teringat zaman kechek2 gaygeh nak bawak bunga manggar, tak tahu benda tuh berat nak mampos, nyesal uols!!! Terus bercita-cita nak jadi pengantin oppppsss..

those kids are so cute...teringinkah?

 
At 6:04 PM, Blogger Malim said...

yeah they re very honest isn't it... always give us a good pose.. bukan plastik.. huuhuu.. anyway chantek ur pics.. the skin tone really nice...

 
At 10:28 PM, Blogger ginseng4desoul said...

Oooowwww... suka sgt ngan pose diorang. So cute!

 
At 12:50 AM, Blogger Nek Rock said...

chop chop,nek nak bayangkan kalau nek nangis mcm tu..uwaaaaaa buruknya muka,hahaha

but kids look cute no matter what their actions are huh

 
At 8:43 AM, Blogger Chen said...

hi wahdi. was the kids eating spicy food in the last pic? can they tahan eat so spicy?

 
At 8:52 AM, Blogger KaSiH said...

kasih sukala tgk twins tu...sian dia nanges...dgn yg mkn butang baju tu...comel mcm anak cina...

 
At 11:54 AM, Blogger budleee said...

chen:
ayam masak merah tak spicy lah..
(yum!!!)

wahdi:
i love the twins picture, one is starting to cry while the other is wondering while the other one is crying :D

 
At 1:56 AM, Blogger Faisal Admar said...

i love the 3rd pic the most. there are a lot of things i can describe by words from there :)

 
At 1:04 AM, Blogger wahdi said...

Hi Art! hahaha den masa kecik tak hengen nak angkat natang tu OPSSS yelah zaman dulu kan bunga mabgar tu, tempat cucuk dia dr batang pokok pisang, mau tak berat! mmg teringin uol!

malim- Thnx uol~ kan seronok ambik pic kekanak, skin tone tu sebab pakai reflector uol!

Ginseng - U bila lagi :) *matilah tetiba

Nek- Hahahah nek kalau kita nanges camtu comfirn org semua lari hahahaa

Chel _ alo Chai~~ chai not spicy ones lah, masam2 manis jer hhuhu

Kasih - Comel mcm anak cina? nak kata dia pun comel lah? :P

Bud - Yess my fav pic too!! so sweet!

Faisal - Yg geget baju tu eh? huhuhu budak tu manjang gigit baju, lapar gaknya LOL

 
At 11:24 AM, Blogger Rush Murad said...

suka tengok expressions muka budak2...... very honest n sincere.... good job!

 
At 8:56 AM, Blogger wahdi said...

Hi Rush~ thnx! kan sioknya kalau dapat snap pics bebudak lagi...

 
At 1:48 AM, Blogger syukur said...

innocent.... tulah emosi yang dapat digambarkan di wajah kanak kanak ni...purity ... mmmm

 
At 12:04 PM, Blogger wahdi said...

Kan syuk... sgt natural~

 

Post a Comment

<< Home