Wednesday, August 13, 2008

Busy

http://phatnfierce.com
Busynya lately sampai tak sempat nak update, later lah guys i update, ni Gambar masa malam wedding aritu ;) *bkn wedding den yer

14 Comments:

At 3:20 PM, Blogger Chen said...

and when is your wedding, wahdi dearest?

 
At 4:37 PM, Blogger KaSiH said...

wah kacaknya pengantin..eh bukan ekk...hiks...psstt...duduk2 kat tepi pelamin tu nk amik berkat la tu kan..kan...

 
At 5:54 PM, Blogger artisticklytouch said...

ekau bukan dah kawen ko? sajo nak test test market neh

 
At 5:55 PM, Blogger Malim said...

wahh macam nak nikah ghetuu.. mana tengolok tuh... *matilaa kena keja ngan iza sbb pinjam pelamin...

 
At 8:15 PM, Anonymous Anonymous said...

Merembessss tengok bulu tangan uolls!!

 
At 8:02 AM, Blogger Ecah said...

x lama lg la tu gamak nyer.. amek berkat kan.. pi pakai sampin ngan songkok sekali.. akad nikah toruih!!! ekekekeke.. *larikkkkkk

 
At 10:17 AM, Blogger y_awy said...

huhu.. mmg ingt awak lepas majlis kahwin lol.. sbb baju tu sama je color dgn background pelamin.. ;p

 
At 11:29 AM, Blogger ginseng4desoul said...

LOL! Sian Wahdi dah kena kacau sbb posing kat pelamin.

 
At 11:45 AM, Blogger wahdi said...

Chen - Next year maybe Chai!! ;)

Kasih- Bkn amik berkat ler, nak curi daun sirih tu sebenarnya :P

Art- Dah Kawin tu anak sultan Brunie lah uol!!

Malim - Huhuhu tulah mau kena keja ngan Ayob hehe

Cah- huhu *pitam

Y_awy - hahaha saje je bikin surprise ;) tulah kebetulan plak sama kaler hehe

Rich - heheh takpe kacau2 manja LOL

 
At 11:57 AM, Anonymous HaruanPkan said...

Gambar ni sebijik mcm Pengantin Lelaki ambil gambao lepas tetamu balik - Ada bakat dan ada gaya Wahdi. Nanti senanglah tak kekok bila tiba naik pelamin diri sendiri. Next Year plan nak kahwin ? Alhamdulillah ... sapalah wanita yg paling bertuah tu ye ! Nanti jemput semua pembaca blog u ye !

 
At 10:30 AM, Blogger Rush Murad said...

Anak teruna duduk bersila,
berbaju Melayu jingga warnanya,
penat berfoto bersanding segala,
pasti gembira lihat hasilnya.

wahhh... tetiba pic kat atas tu beri mood utk berpantun... :D

 
At 10:33 PM, Blogger Faisal Admar said...

beautiful! pure from the camera ek?
look yellowish... which sometimes you can get from photoshop hehe... i don't have good camera, so photoshop is my friend :P

eh bila you pulak wedding ye?

 
At 7:25 PM, Blogger wahdi said...

Hi Rush, wah! terus berpatun yer!
try juga nak balas pantun tu tp takde idea hehehe

Faisal- ha'ah direct lighting kat situ mmg kaler tu...hahaha takpe camera biasa pun pic leh cantik kalau pandai guna photoshop :P
wedding i? next year kot ;)

 
At 1:45 AM, Blogger syukur said...

Next year tu dah memang dekat bangat dah tu.. he he

 

Post a Comment

<< Home