Thursday, May 01, 2008

Kekenyangan

Cuti harini dihabiskan dgn makan2 dan jalan2 sahaja...patut ler lately berat badan i dah naik mendadak 4 kgs how?, sejak2 ambik supplements baru, nasfu makan dah jadi nafsu melantak..aiyoo berat badan dah jadi 73kgs terlebih sikit dari sasaran menambah berat badan, ;)


Image hosting by Imageshack.us

Sempat la ke Midvalley dan gardens, cari apa yg patut...pastu ke uptown plak jalan2 cari makan mana lagi kalau tak ke Vichudda tu~ yummy!...eh korg yg kata nampak i kat Mid Valley tu, next time tkalau rasa nak tegur, tegur je ya, i tak gigit :P



Image hosting by Imageshack.us
Bertapakan diri kat Sbux Boarders membaca benda2 yg patut secara percuma LOL




Image hosting by Imageshack.us
Last time pegi tak nampak plak jejatas ni, nampak sgt dah lama tak ke garden.




Image hosting by Imageshack.us
Wah, dah lama tak letak gambar sendiri dalam blog :P Apahal lak,ambik pic sendiri senyum2? :p Sebenarnya main2 camera nunggu en Arip yg agak lama ambik wuduk *petir




Image hosting by Imageshack.us
Tengah malam tadi, i makan mini dumpling ni kat Kuala Lipis Kafe (k3k) kat ss15, En. Arip ckp nama kuih ni "Kan Sooi Chung" makan ngan kaya, eh sedap gak...apsal kafe ni guna nama Kuala Lipis? tumpang glamer Datuk Siti kah? heheh Kopi, ngan air cincau dia mmg best! o.klah i kekenyangan gila ni sedapnya kalau tidur, bye guys~

14 Comments:

At 3:43 AM, Blogger Megat Eusofe said...

errmmm
camner me leh over cengkung ??
huhuhuuhhu
almost one week x-makan apa2 pun
just roti for breakfast
n ais suam jerk
thats all
"P

 
At 7:14 AM, Blogger MalimKundang said...

hayoo 73kg? nasib baik tak bulat yer.... tapi selera makan jangan ditahan yer..nanti meroyan kata orang...wahhhh dah ready nak ke Gold Coast and Sydney nampaknya....

 
At 10:32 AM, Anonymous Anonymous said...

Uols betulkah uols tak geget geget uols? Sesuci lebarankahhhhhhh.

 
At 10:34 AM, Anonymous Anonymous said...

Windeeeeew kat uols dgn abg puch sekali. Sini ramai yg taste uols taw tapi ala ala kewas gitew. Radar iols kompius

 
At 11:02 AM, Blogger wahdi said...

Hi Megat, huhuhu kalau i mkn camtu takleh tidur lah gamaknyer ;)

 
At 11:04 AM, Blogger wahdi said...

Hi Malim~ tak bulat kan? tapi tough? *matilah

Huhu ituler konsep skrgni, kalau rasa nak makan, makan terus hehehe
dah sgt bersedia nak travel lagi ni hehehe

 
At 11:04 AM, Blogger wahdi said...

Hi Anonymous~ *pura2 tak kenal

Apa ni? tak paham le :P

 
At 12:27 PM, Blogger artisticklytouch said...

haiyooo beratnya
supplement apa eh uols amek?

weols baru nak booking2 cuti to sydney

 
At 10:59 PM, Blogger Lily.Lulu. said...

ye la wahdi .. pipi tuh nampak makin naik

tak kesot laa kan .. janji heppy !!!
:D

 
At 12:21 PM, Blogger Norae said...

wahdi..

selalu gak lalu kat Kuala Lipis Cafe tu.. cuma macam ragu2 sket...
cafe tu serve halal food ker??

Norae

 
At 1:00 PM, Blogger kasih said...

farhad yg montel mcm pisang montel..apa sudah jadi..selera mkn menggebu2 ek..bagus3x...

i hev been caught by fever la balik dr gunung..:(

 
At 1:46 PM, Blogger Lestat said...

fuh..menyelerakan bila di sebut vichuda kat uptown..

 
At 4:03 PM, Blogger NBK466 said...

Ekau nie saja buat den lapar tpg2 nie..hu..hu..hu..

 
At 10:50 PM, Blogger Beruang Madu aka Honey Bear said...

Setiap kali abang tengok muka Wahdi teringat terlepas cakap pasal epal... abang tak sedar tu tapi kulit muka Wahdi memang macam epal... licin lah bukannya bulat... kira comel apa.. okay lah tu

 

Post a Comment

<< Home