Thursday, April 17, 2008

Happy blogging En. Arip!

It may not be important to others... but consistant blogging is good therapy for me! And today, is the 1st anniversary of En. Arip's blog ; My Small Platter!
Happy blogging, En. Arip!

To commemorate the ocassion, I've created the swf below ;)



 

23 Comments:

At 9:31 PM, Blogger :: NbC :: said...

naper candle nye 4 wahdi..? ehhee

epi 1st anniversary enArip's blog...

 
At 9:39 PM, Blogger wahdi said...

Sebab cantik!
*matilah jawapan tadika..

Sebenarnya 4+1=5

Adalah maksud2 tersirat tu keke

 
At 11:54 PM, Anonymous Anonymous said...

mesti 5 tahun dah bercinta!!!

 
At 1:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Si anonymous ni kenapa ek?
tak habis lagi ke?

Wahdi, akak sarankan usah dilayan mulut org mcm tu, kalau akak malu lah menyalak kat blog org mcm tu...

-Mama Julia-

 
At 9:47 AM, Blogger budleee said...

platter... yumm..

seafood platter... yum...


*hungry when typing this

 
At 10:08 AM, Anonymous Anonymous said...

anonymous 11:54,

kalau otak dah tak berapa cerdik, tak boleh offer comment yang membina, baik diam je... don't reveal your low IQ... Nanti org kesian kat mak hang, tak mampu skolahkan hang!

Belajarla sikit nettiquette...

 
At 12:47 PM, Blogger Chen said...

wahdi! what program u use for ur swf files? i wanna try too!!

 
At 12:53 AM, Blogger Beruang Madu said...

En Arip dah setahun... Wahdi dah berapa lama yer??

 
At 2:44 AM, Anonymous Anonymous said...

Hai uols yang naturale dan sentiasa vogue.

Iols rindew uols! Dengan abg puch pun rindew jugak ooooooooooooops.

Chantex tak keweta iols yang jenama lite lite ittew.

Gigih abang kopi yer!

 
At 10:59 AM, Anonymous Anonymous said...

actually EN ARip tu your bf kan? i dont think he's your abang?

 
At 4:06 PM, Blogger artisticklytouch said...

eh eh perlu ke statement anony ittew? Happy Anniversary to My Small Platter

 
At 9:38 PM, Blogger wahdi said...

Hi Anonymous,
Bercinta 5 tahun? LOL

Sorry this blog is not what you think it is.
It could be due to ur lack of command of the english language to understand it. Don't just look at the photos and jump to conclusion.
;)

 
At 9:43 PM, Blogger wahdi said...

Hi Mama Julia!
Luv ur latest cuppies ;)
Biarlah depa nak kata apa,btw thnx!

 
At 9:44 PM, Blogger wahdi said...

Hi Bud, seafood platter ughh yummy
esp kat manhattan fish market tu *lapar

 
At 9:45 PM, Blogger wahdi said...

hi Anonymous 10:08am, err no comment, btw thnx anyway!

 
At 9:46 PM, Blogger wahdi said...

Hello chen, i use Macromedia Flash, wanna learn? *RM250 per session LOL

 
At 9:47 PM, Blogger wahdi said...

Hi Abg Bear, i dah lebih 3 tahun camtu, i dah e-mail abg bear , jgn lupa reply k?!

 
At 9:48 PM, Blogger wahdi said...

Hi Anonymous yg berada di negara Uncle Sam ittu~ wah weols di Msia pun merindui~ Abg puch sehat2 belaka,nnt i kim salam kat dia.:P

 
At 9:50 PM, Blogger wahdi said...

Hi Anonymous, My BF??
Stop thinking like ur himbo/bimbo...
Sure bangla tepi jln pegang tangan u panggil depa couple/ BF LOL

 
At 9:54 PM, Blogger wahdi said...

Hi Artistickly touch, entah la ek?
They expect everyone to be like what they fantasize ;)
Hang dah balik pulau ke?

 
At 3:52 PM, Blogger paperclip said...

hmmm congrats to mr arip
he got alot of concern towards everything that people like me doesnt care sometimes
happy 1st annivesary bro
hope u both r always in good health..

 
At 4:00 PM, Blogger artisticklytouch said...

haah den dah sampai balik pun..nunggu kan ekau, tak jadi nak lepak str8buck, eh starbuck (tersengaja salah eja pulak).

 
At 4:11 PM, Blogger Lily.Lulu. said...

happy anniversary buat blog en arip
:)

teruskan berblogging dengan cerita dan gambar yg menarik !!

 

Post a Comment

<< Home