Monday, March 24, 2008

Tom Yum~

lately kalau petang mesti hujan kat KL ni... so bila hujan mulalah nak makan yg panas-panas~ lepas kerja tadi, hujan lagi... terus ke the curve dan diakhiri di uptown sebab nak makan Tom yum best kat situ...erm kalau tiap petang hujan, alamat panjang langkah jawabnya ikut nafsu... pastu tak ke gym sebab keletihan dan lewat sampai umah hehehe


Image hosting by Imageshack.us

Ngantuk sebab order lambat sampai, nak bukak kelopak mata pun tak larat LOL *saja perli diorg :P



Image hosting by Imageshack.us

Btw, i suka lah baristars kat Starbucks IKANO nih, sgt bagus dan sangat2 pantas! Guys, gaji baru masuk kan? OPSSS *picture lama



Image hosting by Imageshack.us

En Arip beli lagi bear ni? Actually we bought for someone yg celebrate b'day minggu ni..siapakah gerangan yg dpt bear tu berserta tanda tangan i sekali tu? :P



Image hosting by Imageshack.us

Akhirnya dapat gak makan tom yum ni, alasan sgt eh? kata nak makan masa hujan2 tapi dah tgh malam dan dah tak hujan pun, baru makan LOL, tapi memang sedap dan pedas, kuar cair tapi power, tak pekat mcm asam pedas,mana lagi Vichuda ler~


p/s: sesekali nak gak selitkan entry dlm bahasa Melayu, gituh~

17 Comments:

At 1:00 AM, Blogger budleee said...

still tak rety pakai chopstick..
huhuhu

tah bila nak tapau mee makan sorang kat lab, supaya leh belajar mkn

:p

 
At 7:16 AM, Blogger :: NbC :: said...

wahhhh pink bear tu... jeles nye sama org itu.. ;-)

 
At 9:08 AM, Blogger Jue Hairul said...

sedapnya tomyam...

 
At 10:27 AM, Anonymous Babysofia said...

hi i one of yr silent reader hihi...
wah wahhhh siapa lah yg akan dpt yek!!! jelez nie kahkahkah... vichuda tue pon tmpt fav we all mmg sedap mkn2an kat sana kan :)))

 
At 2:22 PM, Blogger NBK466 said...

Mmg ler KL sokmo hujan laa nie sampai terorong SMART pun ditutup utk lalulintas..Kat c-ni pun sokmo ujan gak...

 
At 4:18 PM, Blogger hajarss said...

suka baca blog ni ssb byk psl mkn ;)

 
At 11:32 PM, Blogger anne said...

what a coincidence...i was also at Curve, and masa hujan lebat tu pegi Uptown...

 
At 3:48 AM, Blogger Lily.Lulu. said...

masa hujan lebat .. berada di rumah .. ketiduran ...

khroohh krhoorhhhh ...

which part uptown wahdi ??
x singgah cuppacakes ke ?

;)

 
At 8:37 AM, Blogger wahdi said...

Hi Bud, i dulu umur 6 tahun dah suka makan mee guna chopsticks hehe

ha u practise le, nnt dah expert leh belanja i makan :P

 
At 8:38 AM, Blogger wahdi said...

Pinky bear kadnya sekali pun kaler pink! :)

 
At 8:38 AM, Blogger wahdi said...

Hi jue, paling sedap di KL rasanya hehe

 
At 8:40 AM, Blogger wahdi said...

Hi Baby Sofia, oh ye ke, selamat membaca dgn senyap LOL ;)
oh ye ke, next time nampak i makan situ tgur le kekeke

 
At 8:40 AM, Blogger wahdi said...

Abg Syahrol sampai arini masih tutup yo, hampeh tul kacau org nak gi KL je pas2 abis keje ;)

 
At 8:41 AM, Blogger wahdi said...

Hi Hajar, thnx~
akan sentiasa entry makan sbb tuan suka makan hihi

 
At 8:41 AM, Blogger wahdi said...

Hi Anne,ye ke!! nama tak nampak u? hehehe

 
At 8:42 AM, Blogger wahdi said...

Hi lily comey~
Tengah titun? sioknyer~~~
Cup cake tu tak sempat gi lagi, sbb nak gi dating situ ngan u ;)

 
At 8:46 AM, Blogger kasih said...

aiyoo..di kala hamba pegi berkursus teambuilding..tuan hamba di sini mkn2 dgn gumbira..hamba sgt cemburu ye...

err wahdi..bear tu kasih punya kan..kan...*matila x malu..

 

Post a Comment

<< Home