Friday, February 08, 2008

Can't really call this shopping

Went to KLCC and Pavillion again today to get some officewear. Since I wasn't in shopping mood, I had only managed to get those really, extremely necessary stuff...

Image hosting by Imageshack.us

Browsed irwan's entry the other day, about his decision for choosing the right laptop bag. And I accidentaly fell in love with one of his choice ones! Hehehehe... so, I just picked it up just a while ago... And the bag is so comfortable to lug around my laptop in, compared to the Lacoste I bought a few months ago. I'm not really into Gucci and the only Gucci I had bought so far was a pair of sneakers. But this bag is soooo me!

Image hosting by Imageshack.us

Image hosting by Imageshack.us

Image hosting by Imageshack.us
I luv it! I luv it!

19 Comments:

At 9:37 PM, Blogger Irwan said...

Hahaha.. U bought it.. YES!! Nanti kita boria sama2 OK! LOL

 
At 9:41 PM, Anonymous naddy said...

phewittt cantik bag... wah mmg harus kalian boria beg ehehehhehe
irwan, apa lagi cepat rembat

 
At 10:48 PM, Anonymous mr.mussel said...

u r back!!!!!!

good to c

 
At 12:37 AM, Anonymous Anonymous said...

Haiyoh beg sama harga dengan laptop nehh...

Haruslew mahal, tetap expose vontot yang naturale ittew.

 
At 2:57 AM, Blogger :: NbC :: said...

ingatkan Wahdi nak amik LV tu, rupanya berkenan yg ni jugak.. okes cantek banget tu..

 
At 10:16 AM, Blogger anne said...

very nice!

 
At 3:27 PM, Blogger MalimKundang said...

i love Gucci... i plan nak beli messenger bag dia yang cantik di Collin St

 
At 10:02 PM, Blogger Lily.Lulu. said...

woww !! kelazz la wahdi .. new gucci bag for your laptop yer ..

memang kena dan sesuwaii !!
;)

 
At 12:46 AM, Blogger wahdi said...

Yes ku, inspired ur entry le, terus kenan,haha nnt boria lagi mcm pouch ngan messanger LV ;)

 
At 12:46 AM, Blogger wahdi said...

hi Nad, tu le, terpengaruh entry irwan huhuhu

 
At 12:47 AM, Blogger wahdi said...

Hi Mr Mussel!
haha yes i'm back :)

 
At 12:47 AM, Blogger wahdi said...

Hi anonymous,
hahah supaya adil kenalah isi dan luar sama rege, pose2 paparazi katanyerrr

 
At 12:48 AM, Blogger wahdi said...

Hi Pinky~
haiyoo silap blog yer, yg tu entry irwan hehehe saya taste yg gucci tu je hehehe

 
At 12:49 AM, Blogger wahdi said...

Hi Anne,Kan! luv it so much!

 
At 12:49 AM, Blogger wahdi said...

Hi malim, i tak penah minat gucci puya bag, ni la 1st time jatuh hati heheh

 
At 12:50 AM, Blogger wahdi said...

hi Lily, kena kah? hehe THNX,
yes 1st time beli bag gucci heheh

 
At 4:04 AM, Blogger :: NbC :: said...

hhaahha, x salah blog lah Wahdi - ari tu nampak entry dlm blog Irwan - nampak LV tu terus nampak muka Wahdi - i tot Wahdi nak beli yg tu, rupanya berkanan Gucci gak.. ;-)

 
At 11:07 PM, Blogger wahdi said...

hi kak pinky, ooo ye ke..hehehe
nampak LV nampak saya yer? sukernya! :)

 
At 4:33 PM, Blogger Chen said...

hiya wahdi!

i haven't visited this blog for soooooo long! since my chinese new year holiday!

 

Post a Comment

<< Home