Sunday, January 13, 2008

Wannabe Magician!

Here is another YouTube video which I made just for fun... Recorded the clip while having supper after gym with En. Arip...


16 Comments:

At 9:41 AM, Anonymous mr.mussel said...

OMG!!!...terselit celah2 bulu tangan ka pencil itu???

 
At 9:48 AM, Anonymous Anonymous said...

Sukellewww tengok uols gentel-gentel pensil ittew. Uols kenapa opening shot ittew ada gambar mat sulsy cando? Tak sengajakah uols opppssss..

 
At 9:57 AM, Blogger Chen said...

hi wahdi. that's cool. welcome to the youtube video uploaders club!

 
At 1:18 PM, Blogger :: NBC :: said...

hahhahaha, akak nampak le pencil tu terselit kat jam tu... hahhaha

 
At 3:22 PM, Anonymous Shine said...

haha.. such a cute video! i wanna watch summore. magic tricks part 2.

 
At 9:35 PM, Blogger Mr K said...

LOL especially the end..hahaha!!!

 
At 1:01 PM, Blogger wahdi said...

Hi Mr Mussel~~
tak selit mana2, mmg pencil tu hilang,;)

tunggu~ nanti i hilangkan sunway pyramid kekekek

 
At 1:02 PM, Blogger wahdi said...

Hi Uols~ mestilah gentel2 kasi pencil tu hilang~ sbb mat sulsy malam tu semua lepak kat situ uol~

 
At 1:03 PM, Blogger wahdi said...

Hi Chen thnx~
Yes, i sekarang ketagih nak upload kat you tube ;)

 
At 1:03 PM, Blogger wahdi said...

Hi Kak Pinky~
Takde yer! langsung tak terselit kat jam tu, jam tu ketat yer! ;)

 
At 1:04 PM, Blogger wahdi said...

Hi Shine, thnx~
tungguuuuu~~~

 
At 1:04 PM, Blogger wahdi said...

Hi MrK, yes LOL, for fun lorrr

 
At 7:59 AM, Anonymous Ady said...

Buat Ady senyum pepagi ni kat ofis. Ofismate kata Ady giler... Hahaha. :P

 
At 10:42 AM, Blogger NBK466 said...

Mmg SAH comp den block youtube..tak leh ler nk tgk...hu..hu..hu..

 
At 12:08 PM, Blogger wahdi said...

Hi Ady, hehehee
jgn gelak kuat2 nnt kecut muscle ;)

 
At 12:09 PM, Blogger wahdi said...

Hi Abg Syahrol~
mmg kerugian yg amat besau lah jang, rugi tak dpt tonton clip den tu, huhuhu

 

Post a Comment

<< Home