Tuesday, January 08, 2008

My First Ever YouTube Video!

I did this just for fun... I've never made any video clips and upload it in you tube... so here it goes, my first ever YouTube video ;)

My bro En. Arip has never used dumbells to gain his tricep muscles... and I gave it a try, and learn his routine.

15 Comments:

At 10:42 AM, Blogger MalimKundang said...

alamak nape kejung jer muka adik ngan abang tu? ke lum pekena kopi di stabux? ahakss

 
At 11:02 AM, Blogger wahdi said...

Hahah, sebab keletihan di GYM uol..
dan menarik 80lbs, mau tak kejung heheh

 
At 11:20 AM, Blogger NBK466 said...

Tok sih tubik mu punyo youtube kek PC kawe...maybe sbb ISD comp den dah block youtube ler..he.he..he..

 
At 12:43 PM, Blogger nasazfrog... said...

wah bekerka keras yer nak dapatkan stamina... tapi hasilnyer tgk lah,, kalah pok cik..

 
At 1:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Gigih lah uolls .. 80 lb lak tu .. kus semangat!

Uolls kena buat berapa set and reps dgn 80 lb tu?

Kalau boleh komen sikit, uolls kena tegakkan belakang sikit lagi. Tgk sifu uolls buat tegak aje, uolls ada bahu ke depan sikit ... semua pressure tu tangkap kat shoulders lak nanti.

Teruskan capture dan share workout uolls in youtube. Boleh guna as reference nanti ... soundtrack dia tho maybe kena update sikit kot ... org memuda dah tak tahu lagu tu :p

TokNujum

 
At 2:04 PM, Blogger y_awy said...

dah download td dr youtube.. :)
tp naper kejap sgt..?
lepas ni ade bab yg lain pulak kan.. :)

 
At 2:29 PM, Blogger Chen said...

quick! more videos please! that was entertaining!

 
At 11:00 PM, Blogger wahdi said...

Hi abg Syahrol, tok sih ke?
ooo, ke PC tak support? ke ke ke

 
At 11:03 PM, Blogger wahdi said...

Hi Frog~
Hehe comey plak nick u ada frog hujungnya,
I tgh gigih lipat ganda utuk acara penting bulan 5 nnt he he he

 
At 11:07 PM, Blogger wahdi said...

Hi Tok Nujum~~
Buat 8 reps utk 3 set,
Setuju pasal belakang bongkok tu, sepatutnya kena tegak, baik dalam segala exe. ;)

Ha iol mmg akan selalu upload klip u tube work out tu, nantikan yer hehe

Pasal lagu tu, sengaja pilih lagu lama2 sikit, i luv Roxette!!
Letak lagu sekarang yg tgh hot dah biasa plak,nak ajar depa lagu2 lama yg hot2 hehe

 
At 11:08 PM, Blogger wahdi said...

Hi Y_awy,
utk ipermulaan pendek je, promo githu, hehe ala2 test2 ;)

Nantikan yg seterusnya yg lebih panjang dan detail ;)

 
At 11:10 PM, Blogger wahdi said...

Hi Chen!
Thnx!

sure, will be uploaded more clips soon!;)

 
At 6:15 AM, Blogger (in nothingness) said...

cool blog. pretty pictures. ridiculously beautiful watercolours


but damn ... do they put something on your starbucks ?

 
At 6:16 AM, Blogger (in nothingness) said...

... *in your starbucks ...

 
At 11:59 AM, Blogger wahdi said...

Hi (in nothingness)
Thnx,;)

Something in my sbux???

 

Post a Comment

<< Home