Tuesday, December 11, 2007

My 3rd 2008 Sbux Planner

I've promised not to collect stickers for the 3rd Starbucks Limited Edition 2008 Planner, but I've failed... Another 6 stickers, and I'll get the 3rd one book, and 4 more stickers for En Arip to get his 3rd one, too... hehehe

Image hosting by Imageshack.us
Last kopek :P

16 Comments:

At 4:45 AM, Blogger MalimKundang said...

2008 planner sama deign ker atau datang dengan pelbagai design?

 
At 10:48 AM, Blogger rosegum said...

pressure pressure
pressure...hehe..

 
At 12:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Iolls ingatkan kerja mengumpul sticker starbux ni mengakibatkan caffeine overdose.

Kenapa gambar uolls yang ni macam orang dah nak terlelap kat sofa Starbucks aje .... keh 3x

TokNujum

 
At 4:58 PM, Blogger NBK466 said...

Selalu pekena coffee tak migrane ker Randa?

 
At 5:18 PM, Anonymous naddy said...

nak watpe byk2 starbux planner ni ehehe :P

 
At 5:20 PM, Blogger budleee said...

perghh.....

3rd book already...

if the barista still does not remember your name, might as well take the planner and whack it across his/her face

 
At 5:38 PM, Anonymous Rio said...

Wahdi.Raya Haji lambat lagi!Dah pasang langsir baru..Paman luv it.Green geethu..

 
At 11:10 PM, Blogger wahdi said...

Hi Malim~~
hehe same je, takpe leh bagi my mum mesti dia suka hehe

 
At 11:12 PM, Blogger wahdi said...

Hi Rose, douse the pressure
with more coffee! hehehe ;)

 
At 11:13 PM, Blogger wahdi said...

Haiyoo Nan, OPSS
sebab terlebeh kopilah jadi ting tong uols~~

 
At 11:14 PM, Blogger wahdi said...

Hi Abg Syahrul, so far den maintain ajo,
rasa makin kuat tenaga tu adalah he he he

 
At 11:15 PM, Blogger wahdi said...

hi Nad, nak simpan le~~
Nad hubby u takde ke sticker yg tak pakai? huhuhu

 
At 11:16 PM, Blogger wahdi said...

Hi Bud huhuhu
For sure depa kenal, dah jadi geng dah, siap ber YM hehehe

 
At 11:17 PM, Blogger wahdi said...

eh lupa ckp, tul tu, mmg bagus cadangan tu kalau depa tak kenal ;)

 
At 11:18 PM, Blogger wahdi said...

Hi Paman,
tgh mood hijau bulan ni,segalanya tampak hijau ;)

 
At 12:09 AM, Anonymous naddy said...

ahaha tatau la... dia tgh busy nak bukak new store... ehehehe

 

Post a Comment

<< Home