Sunday, November 25, 2007

On A Starbucks Marathon

http://img511.imageshack.us/img511/9782/kadnc3.jpg


En Arip is on a Starbucks marathon again, to earn his 2nd copy of the SBUX Limited Edition 2008 Planner... so, I'm automatically dragged in along so that he can get the stickers as fast as he can... No big deal, I just sit and enjoy the coffee while he pays for the coffee and collect the stickers ;)

http://img141.imageshack.us/img141/9263/kuih1sm0.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/68/kuih2jf8.jpg


And this is the most productive weekend: I fully spent it doing house cleaning, laundry, and washed the casr at home, and beautifying the garden. And now I'm at The Garden's Starbucks, again accompanying En Arip who is almost reaching the finishing line of his SBUX marathon!

http://img254.imageshack.us/img254/1464/carhi6.jpg
I washed the car, and he paid for my SBUX coffee, kewl!

http://img141.imageshack.us/img141/3488/bnwfvz6.jpg


A smile for the happy weekend...



18 Comments:

At 9:26 AM, Anonymous Anonymous said...

Wahdi,walaupun senyuman tu dirakam dalam hitam putih ia tetap yang terindah.That shows how wonderful maana yang tersurat dan tersirat didalam sebuah senyuman.Ia boleh meredakan rasa gusar,resah,sepi dan marah.So Wahdi thanks for smiling.Have a nice day and take care. Paman.

 
At 10:32 AM, Blogger :: NBC :: said...

wah en arip nak dapatkan 2 planner..? utk akak pinky ke..?

;-) lalallalla

 
At 10:38 AM, Blogger wahdi said...

Hello paman~~
Kan, senyuman itu sedekah, kalau ada 100 visitors kira i dah sedekah 100 kali ke? hehehehe
u too! have a nice day!

 
At 10:40 AM, Blogger wahdi said...

yes kak pinky, petang ni dapatlah 2nd planner tu, sbb plan nak lepak sbux the curve lepas keje, pastu nak collect yg ke-3 plak *matilah mabuk kopi..

Utk kak pinky?? yeeehaaaaa
yes utk dijual RM500 satu kat kak piny~ lalala

 
At 11:33 AM, Blogger :: NBC :: said...

hehhee.. akak terpikir gak kan.. utk akak agaknye.. ;-)

sini kan x cantik dia nyer planner - x berbaloi kumpul sticker...

RM500 satu..? alamak baik akak beli handbag.. ;-) lalallaa

 
At 11:37 AM, Blogger wahdi said...

Hahahaha acah je tu RM500~~~
haiyoo tak cantek kah??? snappykan picnya ye kak pinky!
kot2 cantek di mata i ni~ ;))

 
At 11:52 AM, Blogger :: NBC :: said...

kwn akak nengok dia guna ring biasa je, x mcm yg en arip punya tu - cantik.. terus matikan semangat kami nak kumpul.. lgpun akak x minat sgt kopi..

okes nanti akak snap kan planner tu wahdi nengok dlm blog ok..

***sori byk plak komen rini

 
At 1:53 PM, Blogger NBK466 said...

Wow..Camry En Arip ker tuh...merelik gitu..baru keluar gudang kot...

 
At 5:13 PM, Blogger wahdi said...

Ha'a,Itu kalau camry den, dah lama den meraban mana2 ntah hehehe
ala2 masih virginlah kereta ittew~

 
At 9:18 AM, Blogger rosegum said...

wat better way to start ur day other than with a big smile and a cup of sbucks coffee?

sempat lg singgah ke sbucks odw nak pegi ofis ;-)

p/s: nice set of teeth u have there..hehehe

take care..

 
At 10:09 AM, Anonymous naddy said...

waduhh brapa byk planner nak ni ehehe ni mesti guna satu, simpan satu ek ehehehe

 
At 12:01 PM, Blogger MalimKundang said...

aku org yang ke berapa nih ek..hmmm nanti iols pi survey planner starbucks sini plak... rasanya tak cantik la kot....tapi ada mug starbucks tuh ada tulisan Melbourne.. nak tak?

 
At 5:45 PM, Anonymous Anonymous said...

silaunya kete en arip itu ;p

shayz

 
At 9:25 PM, Blogger wahdi said...

Hi Rosegum~
ermmm a big smile,a cup of sbux coffee and thinking of my loved ones ;)

p/s : thnx! ;)

 
At 9:26 PM, Blogger wahdi said...

Nad, nak 2 je..yes tepat sekali, 1 pakai satu simpan, ni br katam dpt yg 2nd one, ;)

 
At 9:28 PM, Blogger wahdi said...

Hi malim~
Ha entahlah ke berapa gaknya nih, hehe tak cantek eh? Pinky kata NZ punya pun tak cantek gak ;)

Mug? i tak collet sbux, en arip lah yg collect sbux, tp dia setia collect bear shj ;)

 
At 9:29 PM, Blogger wahdi said...

Hi Shayz, silau sebab br lepas cuci hehehe

 
At 7:43 PM, Anonymous Anonymous said...

Orang mude, kulitnyer licin dan tegang...

 

Post a Comment

<< Home