Friday, November 02, 2007

Happy Weekend!




Image hosting by Imageshack.us

Friday prayers today was at Multimedia University (MMU)
in Cyberjaya with my new colleagues....
I was so happy to see the crowd.... Since the mosque is small, they used every single corner to perform the prayer...



Anyway, happy weekend to u guys!

8 Comments:

At 4:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Syahdu bermunajat dibawah pohon tamar tika mentari garang menyinar. Sepasrah doa didambakan...Paman.

 
At 7:08 PM, Blogger Aziz Laikar said...

Such a viewing pleasure.

 
At 9:53 PM, Blogger wahdi said...

Apa yg di doakan sang datuk tu agaknya..dibawah pohon tamar...

 
At 9:54 PM, Blogger wahdi said...

Hi Aziz..kan....

 
At 5:26 AM, Anonymous Anonymous said...

Iols jeles tengok gambar mamarazzi ittew. Iols tak berani nak tangkap2 macam tew nanti orang ingat stalker. Matila tangkap gambar sandwich kat stabak alamanda pun kena sound gittew! Mencik taw!

 
At 5:30 AM, Anonymous Anonymous said...

Emmm ada orang tulis mesej kat jee four em iols, tanya "haritu i nampak yew kat masjid UUM" gittew. Ada aktiviti menscanning kah di sittew uols? Keji taw, sebab ittew iols tak semayang sittew.

 
At 5:30 AM, Anonymous Anonymous said...

Eh bukan UUM... MMU..

 
At 9:42 AM, Blogger wahdi said...

Iols kalau rasa nak ambik gambar, iols ambik je, perlukah ambil peduli kata2 rakyat? OPSSS

so far, takde pun org sound i takat ni, kata takleh ambik gambar... kalau ada bagus gak, dapatlah deyouls merasa iols sound balik!

hahahah keji sungguh org tu!! atau pelanduk dua serupa uols yg keje kat Jln Raja laut pun dah kerja siber ~~~

 

Post a Comment

<< Home