Friday, November 23, 2007

Happy friday!

http://img218.imageshack.us/img218/1558/epalgl0.jpg

Breakfast pagi ni, sekotak susu , sebiji epal hijau dan satu mug green tea...
sekarang tgh mengunyah granola bar,camna lah nak tambah mass 1 kg, kalau breakfast mcm ni,Nak ke cafe pun tak sempat...

Anyway, happy friday!!

10 Comments:

At 10:20 AM, Blogger MalimKundang said...

waaa.. iols plak breakfast dengan Pink Delicious (apple) and a glass of Jasmine green tea....

 
At 10:23 AM, Anonymous Anonymous said...

Uolls ... senang sajor nak dapatkan 1 kg mass tu.

Makan benda2 yang sama uolls makan tu tapi repeat every 2 hours ... kekekek

TokNujum

 
At 10:29 AM, Blogger wahdi said...

Hi Malim~
selamat breakfast!mesti kat sana byk kan pilihan epalnya??

Jasmine green tea? ha bagus tu!!

 
At 10:31 AM, Blogger wahdi said...

Hi tok nujum~
ha repeat setiap 2 jam? mati uol kembong epal dan air, ;)

 
At 11:01 AM, Blogger anne said...

healthy la tu....happy friday!

 
At 11:45 AM, Blogger :: NBC :: said...

epal..? akak pinky bfast ngan strawberry petik depan umah pg td + strawberry flavoured milk.. ;-)

 
At 12:06 PM, Blogger wahdi said...

Hi Anne,
healthy la tu kononyer~~~

 
At 12:08 PM, Blogger wahdi said...

Hi Kak pinky~
kan petik depan umah katanyerr~ hehe

i petik epal kat tingkap tepi bilik, capai je ;)
*(dalam mini fridge)

 
At 11:02 PM, Blogger MummyHanis said...

diet ke wahdi? well im on diet too! :D hehe.. dulu asyik ketagih coffee, sejak dua menjak ade coffe machine nih! sehari 6 cawan! skarang ni dah kurangkan pada 1 cup a day. hihi.. not bad kan? :P

 
At 11:42 AM, Blogger wahdi said...

I diet lite2 je...huh 6 cups?? manyaknya!

sehari 1 cup o.k la...
i ikutkan mcm takut minum kopi, yelah mcm kesian buah pingang nak tapis , leh pakai ke alasan ni? hehehe

 

Post a Comment

<< Home