Friday, November 02, 2007

Kerja Petronas


Image hosting by Imageshack.us


Buka puasa for day 3 was at Mydin Food court...
Masa singgah Petronas lepas solat Jumaat, memandangkan arini I ke opis pakai baju short sleeve kaler Petronas, sedang belek2 magazine, ada pakcik kat situ tanya,
Ada jual gula tak kat sini? *tergamam

21 Comments:

At 12:05 AM, Blogger anne said...

haha, i pun pernah kena...i pegi ikea dah malam2 buta, i wore dark blue sweat pants and a yellow sweater...memang cari nahas! customer marah pulak tu sebab dia kata dia tanya i buat dek je...hahaha.

 
At 5:32 AM, Anonymous Anonymous said...

Motif sentiasa lari menyorok menyorok dalam kedai petronas ittew! Takut paparazzi kahhhhh?

 
At 5:32 AM, Anonymous Anonymous said...

Ala ala Princess Diana yang berhati mulia gittew.

 
At 9:13 AM, Anonymous hawa said...

tringat skali tu kak hawa tgh bdiri tercegat tunggu sesorg kuar dr fitting room.. tetiba dtg sorg hamba Allah, bertanya, "adik, yg ni size 34 ada?"..(jgn tanyalah masa tu kat dept mana...)... Kak hawa cuma senyum je..

 
At 10:27 AM, Anonymous Anonymous said...

Alah... pakcik ittew nak apply jadi sugardad uols ler itteewwww.. ittew ala ala pickup line sajork!

 
At 4:21 PM, Blogger budleee said...

urm i was at brothers shop holding some stuff for my car, when this one dude, asked for a set of wipers. I smiled and said I am a customer too.
:P

 
At 8:22 AM, Blogger wahdi said...

Hi Anne, hahah, that was funny!, kalau i pun ingat u staff ikea :P

 
At 8:23 AM, Blogger wahdi said...

Hi Uols, harusleww nnt paparazi ambik gambar masuk laman web Opsss
*dlm hati suka

 
At 8:24 AM, Blogger wahdi said...

Hi Kak Hawa, opsss
adakah bentuk badan kak hawa persis model2 pakaian itu ? ;)

 
At 8:25 AM, Blogger wahdi said...

Hi uols, pakcik itu baru balik masjid berkopiah bagai uols~

 
At 8:26 AM, Blogger wahdi said...

Hi Budlee,
sebab ur bro ngan u seiras kot? ;)

 
At 8:59 AM, Blogger Sept11 said...

Ye lah kan... motif cari gula kat petronas?? ;-)

 
At 9:35 AM, Blogger wahdi said...

hi Sept11~
hahah akak, kat siberjaya kan ala2
susah nak cari kedai, petronas tu lah yg paling mudah dikunjungi..*motip aku pertahankan pakcik tu? hiks

 
At 9:46 AM, Anonymous hawa said...

hahaha.. ada ke model yg 'bantut' mcm ni? promoter yg mcm ni ada lah...

 
At 10:09 AM, Blogger Sept11 said...

kan.... wakakakakakkaa... bukan senang nak ketawa hari isnin ni.. ;-)

 
At 10:20 AM, Blogger wahdi said...

Hi Kak hawa, kan ada model berwjah uji rashid OPSSS
age2 kak hawa ada eh yg keje promoter lagi? *pecutttttt

 
At 10:22 AM, Blogger wahdi said...

Kak sep11, *matilah sesuka bagi nama..
itulah saya ni masuk opis kaku je muka...semua org pun monyok jer..ermmm...

 
At 10:28 AM, Anonymous hawa said...

baik pecut laju2, wahdi.. tua2 gini pun bila tgh hot, keretapi pun dia boleh kejar...boleh lupa lutut yg dah x berapa nak kuat ni...

 
At 11:46 AM, Anonymous Anonymous said...

Wahdi San,paman sangkakan nak pergi bertemu dengan si geisha manis dibawah rendang pohon sakura disebelah Gunung Fuji.. Aduhai bibirnya semerah "cherry blossoms".Kimono nya kelopak berkembang....Ogenki deska?

 
At 1:35 PM, Blogger wahdi said...

Hahaha, kak hawa, kereta api?
anak2 muda pecut mcm LRT je~ tak kayuh2 hehe

 
At 1:36 PM, Blogger wahdi said...

Bibir tu baru lepas makan epal fuji, hehehe

 

Post a Comment

<< Home