Sunday, October 28, 2007

Happy Birthday En. Arip!!!


Image hosting by Imageshack.us

Selamat Hari Lahir buat En Arip yg jatuh pada hari esok...semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat2 kahwin ye? ;)



Image hosting by Imageshack.us

Ke KLCC ptg tadi, dan sempat melukis di Haagen Dazs...sambil celebrate birthday En Arip...



Image hosting by Imageshack.us

Ada pulak peminat lukisan kecil yg sibuk bertanya apa yg den lukiskan...



Image hosting by Imageshack.us

Here is little Richard...



Image hosting by Imageshack.us

Rindu plak kat Wafri...



Image hosting by Imageshack.us

O.k Richard, Uncle nak melukis, jgn kacau lagi!



Image hosting by Imageshack.us


13 Comments:

At 9:02 AM, Blogger Irwan said...

Cantik banner baru kamu ku! Ehem! Comel anak mat saleh tu.. Nanti kamu kawin dgn si dia sure anak kamu ade iras2 tu.. sbb rambut dia blonde kan? so anak kamu sure blonde.. Hihi

 
At 11:22 AM, Anonymous shakirah said...

Salam ... Cutenye budak kecik tuh.Siap intai-intai lagik... Nak save pic tu bleh?

 
At 9:51 PM, Anonymous Anonymous said...

Paman ucap terima kasih atas entry yang terkini.Last weekend kat office buat preparation for Pesta Pantun inter Ministry.Today dah bertempur dengan JPM dan JKR,Tomorrow dengan Miti dan Kem. Keselamatan Dalam Negeri.Masih di peringkat saringan.Try our best to go semifinal though our rivals hebat hebat juga.Kami bertanding diDBP .The final akan berlangsung this thursday.Ooooo TT scoop the news pertemuan di stesyen minyak.Ingat bila papa bloggers berjumpa dah tentu bertepuk tampar tetapi masih silu silu lagi.

 
At 11:39 PM, Anonymous naddy said...

happy belated birthday to en arip

alaa comel nye anak mat salleh tu

 
At 2:18 PM, Blogger wahdi said...

Hi Ku~
thnx! cantik eh? ;)biasa2 je tu *dlm hati suka..LOL

Ekeke..itulah kalau mata hijau rambut hitam mesti comel kan?

 
At 2:31 PM, Blogger wahdi said...

Hi Shakirah..comey kan? save lah kalau berminat ;)

Hi Paman..wah that sounds busy!
hahah malu2? tak lah sipu2 je~

Hi Nad, comel kan..
petah cakap lah tu...

 
At 3:42 PM, Anonymous Anonymous said...

Iols pun setuju taw... Nanti bila uols kawin dengan awek jerman uols... harus anak uols pun mata purper macam ayah dia.

Awek kah opssss

 
At 4:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Hi Wahdi, Ady dari Melaka. Mamang menarik Blog Wahdi. Impikan punya masa tuk create blog like urs.

Tq:)

 
At 9:52 PM, Anonymous Anonymous said...

Iols pun nak buat blog macam wahdi lew... tapi i tak mampew nak beli laptop ala ala tak sengaja gittew.

 
At 1:14 PM, Blogger wahdi said...

Hi uols,
mestilah mate purper, iols yakin!

 
At 1:15 PM, Blogger wahdi said...

Hi Ady..thnx!
ala, tak perlu banyak masa..curi2 sikit je sambil2 wat keje hehehe

 
At 1:15 PM, Blogger wahdi said...

Hi anonymous~
kalau tak mampu jgnlah buat! hahaha :P

 
At 10:25 PM, Blogger Chen said...

hello wahdi. hang guna software ape utk lukis gambaq?

 

Post a Comment

<< Home