Wednesday, October 17, 2007

First Day At A New Place...

Today is my first day at the new job in Cyberjaya! And I am already luving it! The new job is fun, and the environment is so fantastic!

OK, I better get back to work! Will update more about my raya in another entry later!


Image hosting by Imageshack.us
Bernafas nyaman sikit OPSSS

17 Comments:

At 3:52 PM, Blogger MalimKundang said...

This comment has been removed by the author.

 
At 3:53 PM, Blogger MalimKundang said...

cantiknya opis baru.. opis aku macam cybercafe ajerrr :(

 
At 10:09 AM, Blogger Ad said...

ok lah macam cybercafe..at least ada PC..opis ad just ada meja drwg jer...tu yang terlelap jer manjang

 
At 10:15 AM, Blogger Ad said...

abislaaa...semua orang-orang 'istimewa' semua ditempatkan di putrajaya/cyberjaya'...
dah la 'istemewa'..talented pulak tue..
dah la talented...comel pulak tue..
dah la comel..sexy plak tue..
dah la sexy..ehem-ehem pulak tue..

 
At 12:23 PM, Blogger BETTY A. said...

Cyberjaya d manakah? sy slalu ke Cyberjaya...hehehe

 
At 1:11 PM, Blogger NBK466 said...

Baguih ler tuh (dgn tempat keje baru) moga buleh lama bertahan kek situ..he..he..he..

 
At 6:04 PM, Anonymous Anonymous said...

Uols, cepat lew pose pose chanteks lentiks untuk kamera iols... bagi abang2 di Cyberjaya tahu kehadiran uols di situ.

 
At 6:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Iols tak sabar2 nak pecahlobs kan abang2 di sini yang ala ala jalan kepit keras ittew! Mencik lah.

 
At 6:35 PM, Blogger MalimKundang said...

ayooo AD.. ayat2 maut!

 
At 12:19 AM, Anonymous Anonymous said...

Wahdi,wish you the best di tempat baru.Paman dalam perjalanan pulang dari Selatan Thai.Nice place to visit walaupun sedikit bergolak wilayah itu.Teruja dengan beuutiful beaches nya.Orang orang nya santun dan lawa.Ni transit dirumah adik di Jitra.She is lecturer di UUM.Miss your blog sepanjang cuti raya ni.Tersangat banyak aturcara.Rindu yang teramat pada entry you,TT dan Malim.Akan kembali ke KL this monday.Sampaikan salam kepada Enarip.

 
At 1:19 AM, Blogger wahdi said...

Hi Malim,
keje mana2 sama je janji ikhlas demi mencari sesuap nasi ;)
*walhal aku kompalin gak, masa kena keje dlm store aritu hehehe

 
At 1:20 AM, Blogger wahdi said...

Hi ad~
wah bestnya time keje leh tiduran ek?
Amboi 2-2 pandai mengayat! sgt cocok! lalala

 
At 1:21 AM, Blogger wahdi said...

Hi Betty, cyberjaya dekat2 dgn shell tu, free jom lah singgah ;)

 
At 1:22 AM, Blogger wahdi said...

Hi Abg Syahrol~
thnx..harap2nya kali ni tahan lama sikit, tak macam tukar2 under ware ;)

 
At 1:23 AM, Blogger wahdi said...

hi uols~
haiyo uol singgah aje opis iol tu, seberang jalan je uols, nanti iol PPC dekat cafe opis iol ;)
tadi ada Ab-Ab M*EC kantoi masa iol beli yougurt kat petronas!

 
At 1:24 AM, Blogger wahdi said...

Kan malim!
maut sejak berguru dengan abangnya~ OPSS

 
At 1:24 AM, Blogger wahdi said...

Thnx Rio..
insya'allah..selamat hari raya!!

 

Post a Comment

<< Home