Wednesday, October 03, 2007

Again new job! :D

I went to Cyberjaya yesterday morning to get my offer letter. I've made up my mind and signed the offer letter to join this IT firm. Come 17th 0ctober 2007, I will begin a new job there!

So, I will say goodbye to the architechture firm that I've been with the past 2 weeks (exactly two weeks!).*matilah digelar suka melompat nanti.


Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us
Perkarangan opis...


Image hosting by Imageshack.us



I've decided to join this IT firm on the spot. They offer a 5-day week, with working hours between 9AM and 5.15PM. Lunch break is from 12.15 to 1.15PM, and on top of that, the offer comes with a lot of attractive benefits.

So I have two week's salary in-lieu, and I've tendered a 24-hour resignation to the architecture firm in Bangsar. Now, I shall have a long holiday until Hari Raya and I hope I will be able to bake more cookies for my mum ;)


Image hosting by Imageshack.us



I went to Alamnda after signing the documents at the new office in Cyberjaya, while buka puasa was at Subang Parade... I am so excited about the new job, and most important thing is, no more working on Saturdays and no more tiring site visits ;)


Image hosting by Imageshack.us
Makin excited nak beraya lah pulak...

26 Comments:

At 1:44 PM, Blogger MalimKundang said...

Congratulation! Kan aku dah kata mlm tuh.. sure u dapat nyer...bila nak belanja satay kajang?

 
At 1:51 PM, Blogger wahdi said...

Thnx malim, tulah mcm tau2 je u ek??
balik KL i belanja lah satay kegemaran ko tu ;)

 
At 1:54 PM, Blogger :: NBC :: said...

congrats..!

ehhh.. i nak join gak satay kajang..jgn dok buat2 lupa no..

;-)

 
At 2:02 PM, Blogger wahdi said...

Thnx Pinky~~~
Leh je, atau kita wat satay kiwi nak? ;)

 
At 2:24 PM, Anonymous Anonymous said...

Hmmm harus lewwwww tak lama lagi semua kedai seluar dalam RM160 pindah masuk Alamanda gitew! Kedai LV pun buka branch kat Alamanda. Kedai Timberland, kedai Prada, kedai Armani.

Semakin kuat lew aura keabang-abangan Cyberjaya ini lepas 17 Oktober. Yang cover-cover semua pecahlobs.

 
At 2:25 PM, Anonymous Anonymous said...

Nanti iols bawak uols pose pose chantek di kantin iols yer. Iols nak tengok berapa peratusan abang2 sini yang akan pecahlobs bila melihat kechomelan uols. Kalau dengan iols semua kaverina macam kereta kebal.

 
At 2:28 PM, Anonymous Anonymous said...

Eh Iols baru nampak.

Perlukew pergi sain surat di JABATAN HR memakai baju PINKY dan seluar ala ala bon-bon ketat?

Adakah ala ala terus memberi hint gittew kepada akaq akaq HR ittew? (HR harus dipenuhi akaq occay! Uols jangan nafikan, sudeh!!)

 
At 3:11 PM, Anonymous Anonymous said...

Tahniah Di.Melompat tak pe asalkan for better patches.Paman hari pun terima surat confirmation dari TH.Buat Ifrad.Dijangka berlepas awal November.Kena attend kursus Perdana pada 28 dan 29 Oktober di Putrajaya.Dah kena kurang kurangkan bab bab "merapu" ni.Try my best to the qiam dalam fasa 10 Ramadhan terahkhir di KLCC Mosque.Best Wishes and salam Aidifitri.

 
At 3:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Tahniah Wahdi, kije mesti yg senang di hati baru leh perform.

Paman pegi awal buat Ifrad.Hebat tuh. Semoga Hj mabrur.
KakShar

 
At 4:34 PM, Blogger Wawa said...

hey dude,
congrats on your new job.

and i think you look smarter without the beard, don't you think so?

hehe.

ok sleamat buat kuih banyak2 juga, my recipe jangan lupa post up okeh.

 
At 4:36 PM, Blogger :: NBC :: said...

ye, i pon baru perasan... wahdi pakai baju PINK lagi..

yesss... i like..

;-) lallalaa

 
At 5:37 PM, Blogger hOtMaMa said...

matilah kat opis baru u ols tu ramai PLU kah??*pecuttttttt!!

 
At 5:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Hi Wahdi,

Congrats! alhamdulillah murah rezeki.

apa2 pun, selamat berbuka puasa.

takecare,
Azam, PJ

 
At 10:02 PM, Blogger SEPT11 said...

Tahniah wahdi.

 
At 12:47 AM, Blogger wahdi said...

Hi uol~

Perlukah kedai2 tu semua ikut iol? tidak occay, harus tutup kedai kalau kedai2 tu dibkua di alamanda ittew~

haruslah pakai pink di hari ambil surat ala2 color of the month iol.

Mari~ leh lah iol santai-santai di kantin opis uol ittew~ dan tumpang kereta uol yg Berjenama ittew ke solat jumaat :P

 
At 12:49 AM, Blogger wahdi said...

Hi Paman~
wah sioknya dapat mengerjakan haji, alhamdulillah...salam aidil fitri...

 
At 12:50 AM, Blogger wahdi said...

Hi kak shar~
Thnx..itulah kena hati gumbira baru semua senang kan? ;)

 
At 12:51 AM, Blogger wahdi said...

Hi Wawa~
Thnx..
Looks better? hehehehe *malu

Tulah tgh plan nak wat kuih banyak2...
orait nanti i uploadkan resepi tu ;)

 
At 12:51 AM, Blogger wahdi said...

Hi Pinky~
baju pink mewakili pinky~ ;)

 
At 12:52 AM, Blogger wahdi said...

Hi Hotmama~
tiday occay ramai ciki, itu andaian si anonymous yg ingin gunakan iols sbg bhn ujikaji di tempatnya OPSS

 
At 12:53 AM, Blogger wahdi said...

Hi Azam.. thnx!
selamat bersahur! ;)
u too take care...

 
At 12:53 AM, Blogger wahdi said...

Hi Sept11
thnx! selamat berpuasa~

 
At 7:12 AM, Anonymous Anonymous said...

Iols suker sangat soalan cepumas hotmama ittew!

Sebab iols terasa sangat auranya di ofis iols ini. Ala jalan kepit kepit tapi kontrol kontrol gitteeew semuanya.

Tapi anak anak ikan semuanya menyorok di bahagian multimedia gittew. Iols tunggu tunggu tak pernah keluar.

 
At 2:04 PM, Blogger artisticklytouch said...

owh, tukar pulak ke? well, all the best anyway..me pun thinking nak berhijrah pulak nih...hmmm..ada opening mana2 HR bagitahu ek ha ha

 
At 3:35 PM, Blogger wahdi said...

Hi uols~
Hahahaa suka lah kan soalan hot2 gethu?
Haruslah tempat keje uol semuakan ala2 coverina tahap langit ke tujuh, amat sukar di detect kalau tidak di umpan~ OPSSS

 
At 3:36 PM, Blogger wahdi said...

HR? leh leh, kalau ada nanti iol bg tahu..tulah berhijrah lg setelah 2 minggu, hehehe

 

Post a Comment

<< Home