Sunday, September 23, 2007

Puasa day 10

The new job requires me to work half-day on Saturdays... Yesterday, I went to the site to oversee the installation staff at work. The client would like to see me at their cafe this afternoon to see the design of another phase of their garden...

Buka puasa yesterday was at Planet Hollywood... We took the buffet package, priced at MYR33.90++ (inclusive of drinks) per pax. For its ambiance and convenient location, the price is quite worth it.

Had enough time to visit the new Pavilion before berbuka, and we headed there again after berbuka and Maghrib at JW Marriott. At least, Bukit Bintang now has a huge mall which is quite happening, too!



Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us
Pavilion!



Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us
Waiting for berbuka time...



Image hosting by Imageshack.us
Yeah, another 2 minutes..hurmm...



Image hosting by Imageshack.us
Buka puasa time!



Image hosting by Imageshack.us
The food was o.k2 lah...




Image hosting by Imageshack.us





Image hosting by Imageshack.us
Rounding up the day at KL Plaza Starbucks...



Image hosting by Imageshack.us
I got some new office-wear at Pavillion...



Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us
Nice view, KLCC and Pavilion in the background...



Image hosting by Imageshack.us
It was a tiring but relaxing day...* no comment for the Ginch Gonch. OPSS...

35 Comments:

At 3:04 PM, Blogger sbanboy said...

Hmmm din know that u smoke ....

Wah so much food .... still work out during puasa?

Anyway have a great day ..

Cya

 
At 6:28 PM, Anonymous catz said...

eh bro ... since when u smoke? hehe

 
At 9:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Iols tengok poster buka puasa ittew.. atas buka puasa, bawah promosi Jack Daniel. Iols konpius gittew!

 
At 9:40 PM, Anonymous Anonymous said...

Haiyo berani mati pose Ginch Gonch ittew. Kalau iols buat pose yang sama haruslew keluar chop Pagoda sajork.

 
At 11:27 PM, Anonymous Anonymous said...

Kesian dia puasa sampai seluar pun dah longgar .. kih 3x

Iolls ingatkan uolls pakai brand Calvin Klein kalau tak pun 2(x)ist ... hmm sekarang kena telek pulak samada uolls suker brief, boxers, hybrid atau pun thong gitew.

*larik mengelak barbell*

TokNujum

 
At 5:15 AM, Blogger wahdi said...

Hi Wymen,
i don't usually smoke :)
Thnx, u too have a nice day!

 
At 5:18 AM, Blogger wahdi said...

Hi kak Catz,
hehehe actually i smoke 4-5 tahun sekali, untuk suka2 lah...
ni kali yg ketiga rasanya ;)

 
At 5:20 AM, Blogger wahdi said...

Hi Uols~
iols pun konpius gak occay!
tapi lite2 lah~ ;)

hahahah Pagoda katanyer~
adakah boxer pagoda?

 
At 5:25 AM, Blogger wahdi said...

Hi tok nujum~

Calvin Klein dan 2(x)ist tu,
iols suka pakai masa zaman2 form 4, form 5 dulu2...

Sekarang iol suka Aussiebum, Ginch Gonch dan D'squard ;)

Telek? tak perlu occay! meh iols bg tahu, my favourite samada, Jockstraps atau shorty boxer ;)
*matilah topik suar dalam OPSS

 
At 5:31 AM, Blogger wahdi said...

uol, lupa nak tambah,
tu pose2 biasa2 jer,tutup aurat~
berani mati tu,kalau pose2 mandi atau angkat baju tunjuk perut dan ketiak,test perut katanyer, *pecuttttttt

 
At 7:45 AM, Blogger y_awy said...

tabako o suimasen ne (xbaik merokok).. kokoro de waruitte (xelok utk hati).. huhuh..:p

hmm.. blm smpt nk komen apa2, sure dah ramai yg comment ur new entry.. mmg 'hangat' la blog ni.. :D

 
At 11:18 AM, Blogger NBK466 said...

Pekena ASAP lepas b'buka mmg NIKMAT & sometime boleh PAY-WAI..he.he.he.

 
At 12:14 PM, Blogger hOtMaMa said...

haiyo u ols kali nih entry lebih hangat dari biasa katanye...!
matilah pose feeling2 model seluar dalam..hik..hik.. batal puasa akak opsss*lariii

 
At 12:20 PM, Anonymous Anonymous said...

"Zaman2 form 4, form 5 dulu2" ... hmm bukankah zaman itiew baru aje minggu lepas habis for uolls ... kah 3x

Aussiebum, Ginch Gonch dan D'squard ??? Very the hadek - hadek one ... yang mampu le kan.

Dah agak dah those choices ... sah-sah nak jaga pants line kan biar maintain chantek.

TokNujum

 
At 1:10 PM, Blogger DeanDets said...

Client VVIP tu ada cafe, kat sunway ke ?...

den tak pernah dgr pun brand2 u/wear tu semua... ---> freeballer lagi senang !...

 
At 1:29 PM, Anonymous Anonymous said...

Tak sangka cepatnya susut.Seluar dipakai dah hampir terlurut.Bergaya sakan lah raya ni.Tambah macho kah kalau merokok? Atau menanti ilham tersorok...Paman.

 
At 1:38 PM, Blogger MalimKundang said...

wah nih sejak bila jadik model seluaq dalam nih? your watch dah sampai, camner nak post tuh?

 
At 2:28 PM, Blogger artisticklytouch said...

haiyooo...gambar porno katanya di bulan puasa ha ha best ke pavilion uols?? weols raya KL tahun ni, boleh gi menziarah saudara mara di Pavilion...

 
At 7:28 PM, Blogger wahdi said...

Hi Abg Syahrol~
Pay-wai? apa tu? eheheh
tp sesekali sedut sedut lepas berbuka memang nikmat :D

 
At 7:30 PM, Blogger wahdi said...

Hi Hotmama~
Hangat lite2 je uols~
masih tutup aurat gituh~
;)

 
At 7:31 PM, Blogger wahdi said...

Hi Y_awy san~
ehehee, itu lokok wa isap 4-5 tahun sekali, time2 ngidam nak isap jek hehehe

 
At 7:32 PM, Blogger wahdi said...

Hi Tok Nujum,
mmg lah baru je berlalu, ala2 dah puas dgn brand ittew,
hehehee

iye uols untuk maintain shape katanyer~ ;)

 
At 7:33 PM, Blogger wahdi said...

hi deandets,
yes , dia baru bukak cafe kat persiaran lagoon...esok i upload pic sikit2 hehe

Freeballer? hahaha
itu time kat umah lah, berkain pelikat ;)

 
At 7:34 PM, Blogger wahdi said...

Hi Paman,
alhamduillah, sejak2 puasa ni berat badan terus susut walaupun kurang ke gym ..rokok ittew sesekali di kala teringin :D

 
At 7:35 PM, Blogger wahdi said...

Hi Malim, sejak baby dah jadi model lampin ekeke..
Dah sampai?? Nak!!! hehe *tak tahu malu

Nanti i e-mail adress k? Can't wait! :)

 
At 7:37 PM, Blogger wahdi said...

Hi Aristickaly touch~
Haiyo uol, gambar sopan porno katanyer, tutup aurat occay~
Meriah gak kat pavilion tu, ramai sedara uol, raya nanti marilah makan donut kat tingkat bawah sekali pavilion tu, sodap!

 
At 8:09 PM, Blogger :: NBC :: said...

wahdi, u rasa ur last pic of this entry leh lwn tak 'kepanasan' pic dlm latest entry malim..? jom ramai2 berduyun2 nengok entry panas malim: www.malim-malimkundang.blogspot.com ;-) lalallalla - matila jadik PA malim

 
At 8:11 PM, Blogger MalimKundang said...

matila mak klu pinky jadik aku nyer PA.... habih rahsia aku!

 
At 1:33 AM, Blogger wahdi said...

Hahah, mana leh tandingi kePANASan pic malim tu! haiyooo apalah sgt nak dibandingkan ngan my pic yg tutup aurat tu OPSS

 
At 1:34 AM, Blogger wahdi said...

hehehe
Malim,
itu namanya PA yg sangat dedikasi :D, ur pic sgt PANAS occay!

 
At 12:11 PM, Anonymous Anonymous said...

Tutup aurat kahh nampak perut secebis ittew (iols dah check, bawah pusat occay!) dengan hint hint berbiray di dalam?

Motif abang kopi yang sudah kechomelans ittew, sudah pandai letak kamera di sitteeeeew sekarang. Pakai tripod kahhhh atau ala ala merehatkan tangan di peha sajork supaya kamera tak goncang? Seswatuhhhh sangat teknik fotografi ittew occay! Tak batal air sembahyang kahhhhhh? Opss.

Iols sedang menunggu entry caruts di blog abang kopi pasal Jack Daniel ittew.

 
At 12:15 PM, Anonymous Anonymous said...

Uols -- di Pavilion ittew harus kuat auranya kan! *Iols speku semua Type "B" belaka, sebab semua ala ala pose beg tangan LV ala diva*.

Matila KLCC sudah menjadi setret lepas ini. Semua hadik hadik pindah ke sittew, lepas shopping boleh terus ke BB gittew.

*Mujur iols hanya pergi Alamanda sajork. Auranya tetap terasa setiap hari. Ramai sangat di jabatan kerajan ittew!*

 
At 3:48 PM, Blogger MummyHanis said...

pavillion tu nampak cam best je! nak pergi jugak lah!

yg pic last tu, mcm iklan boxer je! :P kuikuii

 
At 1:31 PM, Blogger wahdi said...

Tidah berbiray occay! clean shaven katanya OPSS
Ittew teknik terkini uols~
uols tak nak try kah?OPSS

Haruslah pavillion ittew umpama stage b shape catwalk temanya kan~~~

 
At 1:31 PM, Blogger wahdi said...

Hi Hannis, best gittew2 je lah..tak banyak kedai menarik utk shopping :D

Model boxer yg perasan tu~ :P

 

Post a Comment

<< Home