Wednesday, August 29, 2007

Serene...

Ke SOGO sebelum pulang ke rumah untuk menikmati my favourite cheap sea coconut ice shredded. Bunyi air terjun tiruan kat foodcourt tu kan, sekurang2nya menenangkan my mind walaupun it looks so fake and hard compared to god's creation...



Image hosting by Imageshack.us


Image hosting by Imageshack.us
Cheap but nice..the RM2.50 per bowl fruity ice shredded with lyche,longan and sea coconut.


Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us
Bestnya jadi ikan kan? LOL

5 Comments:

At 11:34 PM, Blogger anne said...

its been years since i naik foodcourt sogo tu!!! ada lagi rupanya;-)

 
At 12:04 AM, Anonymous Anonymous said...

Motif iols makan 'cheap', nak makan 'cheap' jugak! Motiffff!!

Anyway good luk... menc*n*k la abang2 di MD*C ittew tak lama lagi. Dream come true katanya kannnn!

Lepas ni poseposechantek kat gym C* pulak ler!

 
At 12:05 AM, Anonymous Anonymous said...

Oh ya di luar gym ittew ada tasek ya. OPPPPPPSSSsssssesuwatuh

 
At 2:07 PM, Blogger MummyHanis said...

sea coconut tu nampak sedapp!!

btw cerita pasal ikan emas kan, my late grandma dulu pernah makan ikan emas! die terigin sgt nak makan ikan emas dlm aquarium kat rumah my uncle. pastu tau2 je die amek sekor! :P sabarje lah.

 
At 6:00 PM, Anonymous Anonymous said...

Agak Paman kalau dapat jawatan baru Ramadhan ni tak sempat buka puasa di SOGO kut? kok gitu boleh lah lunch sama megang puasa,Kalau ada enarip boleh juga berkenalan.Quite a hectic next week because received lawatan Minister from Middle East.Routine tugas Multilateral di International Relations Div. in this Ministry.Boleh Di cadang satu tarikh?

 

Post a Comment

<< Home