Sunday, July 29, 2007

An Eventful Sunday...

Just got back from breakfast, gym, grocery-shopping and an early lunch... Also, managed to get the tickets for The Simpsons movie for this evening... can't wait to see the movie!... I wish you guys A Happy Sunday, and hope that ur day will be colourful as the flowers I captured in the pics below, taken during breakfast at Taipan this morning.. Have a nice day!

*Pics are MSG-free (meaning, NO Photoshop editing or cosmetics)


Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us
Opss... this not a flower!

23 Comments:

At 4:47 PM, Blogger Mama Irdina said...

suka sgt tau dgn bunga HSM tu. mmg wangi. i did put inside my room, and hubby akak suka sgt! very calming!

tapi sampai kat photo last skalik, tergelak akak baca awak tulis "opss... this not a flower! *LOL

 
At 8:54 PM, Blogger anne said...

cantiknya rose pink tu...nampak so fresh (sedap mata memandang w/pun no MSG hehe)

 
At 9:23 PM, Anonymous Anonymous said...

Harus tak boleh lari dari warna pinky pinky kannnnnnnnn.

 
At 9:26 PM, Anonymous Anonymous said...

Eh kenapa blog uols ada pengunjung dari Kampung Sungai Midah, Kampung Bukit Lanjan, Kampung Paya Jaras Dalam, Kampung Sungai Buaya, Kampung Semerah Padi, Kampung Baharu Cheras, Kampung Telaga Papan, Kampung Durian Burung...

Tempat persinggahan membeli keropok lekor kah semua ittew?

 
At 11:08 PM, Blogger wahdi said...

Kak Anna!

saya noticed bunga sundal malam tu kat entry kak Anna yg ada beli cadar Aussino tu,kalau tak silap..haiyoo tak takut ke malam2 tido bau wangi bunga tu ;)

 
At 11:08 PM, Blogger wahdi said...

Hi Anne...
comelkan bunga pink tu... rasa nak makan aje :D

 
At 11:12 PM, Blogger wahdi said...

Hi Uols!!

Haiyoo mana lah iols tahu kan~...tetiba nama lokasi tu muncul...bukan ke uols yg suka beli kat tempat spt tu? OPSSS


Hi utk visitor semua!

 
At 11:33 PM, Anonymous catz said...

wah cantiknya ... i like yg putih kekuning kuningan tu ... bunga apakah itu?

 
At 1:28 AM, Anonymous Anonymous said...

Iols pulaks suka bunger yang warna merah menyala ittew. Opssss bunga kew?

 
At 1:52 AM, Blogger wahdi said...

Hi Kak Catz..
Yg putih dan kekuningan itu adalah bunga Kemboja, yg kat kuburan tu! *takut*
Kalau bahasa landscapenya Bunga Frangipani...tapi kalau bunga yg sama berwarna merah dipanggil Plumeria...

 
At 1:54 AM, Blogger wahdi said...

Anonymous~
KAN~~~~!!! tak sangka TT tu b juga rupanya! OPSSS

 
At 12:18 PM, Anonymous catz said...

huhuhu bunga kemboja pun cantik kan kalau close up .... :) tu blom guna SLR tu .... hehhee

 
At 3:53 PM, Blogger Rush Murad said...

Splendid!!!!!!!! nice pics.... sukalah tengok ur skill ambik pics... i ni tak sabar nak tunggu camera baru....eermm... asyik pakai yg compact jek.... macam tak best...

 
At 11:53 PM, Blogger wahdi said...

Kak catz,i tgh feeling2 org hadiahkan DSLR masa birthday nanti~heheheheee

 
At 11:54 PM, Blogger wahdi said...

Hi Rush Thnx...
tunggu camera baru? sioknya...
sekarang pakai camera apa rush?

 
At 1:51 PM, Anonymous catz said...

wahhh seronoknya kalau birthday present DSLR :)))

 
At 11:54 PM, Blogger wahdi said...

kan kat catz! mesti sama seronok mcm dpt doopoo kan? ;)

 
At 1:07 AM, Anonymous Anonymous said...

Boleh percayakahhhh T itteeeeeew? *Lari beli plaster banyak-banyak*

 
At 8:11 AM, Blogger wahdi said...

Anonymous, bukan kah?
*pitam dpn syarikat perkapalan

 
At 11:33 AM, Blogger wahdi said...

Tambahan,
Anonymous, jadi benarlah gossip dr puchong tu *lariiii

 
At 10:23 AM, Anonymous Anonymous said...

Wahdi, salam mesra ...Mengapa orang orang dulu namakan bunga bunga ikut sedap mulut aja..contoh nya sundal malam.... bunga itu kan harum. kalau nama scientific nya apa ya? I really admire your beautiful flowers.sungguh menyegarkan meskipun yang menitis itu sekadar hujan pagi. Hope to see more from you.Mohon dititipkan untuk enarip jua. Gracias...

 
At 8:01 PM, Blogger wahdi said...

Hi Anonymous..salam...
Tanyalah org zaman dulu kenapa mereka namakan dgn nama tu, hehe
Anyway thnx for visiting my blog!

 
At 3:45 PM, Anonymous Anonymous said...

Harum Sundal Malam (Polianthes tuberose)

http://www.sabakagro.com.my/oscomm/catalog/product_info.php?cPath=29_84&products_id=435

 

Post a Comment

<< Home