Saturday, July 28, 2007

Breakfast with TINTIN

I'm alone at home now... and am in the mood to read... I've borrowed several comics from En Arip the past few weeks, but didn't have the mood to read till this morning...

Me, I grew up with another type of comics, such as Pedang Setiawan, Dragonball, Doraemon, and a few other Japanese titles which I can't remember now... And of course, Ujang, too!!! hehehe...

I had just finished reading a few titles from En Arip's TINTIN collection... And I find them to be very entertaining...
Later, I must watch his TINTIN DVDs which he bought in Singapore during our last trip there...

Ha! Now I know why En Arip loves the LV Monogram Groom series so much!

What comics do you like? My number one choice is still "Pedang Setiawan"


Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us
The TINTIN DVDs...

8 Comments:

At 8:23 AM, Blogger Mama Irdina said...

wahdi, asben akak pun sgt suka la pedang setiawan. akak plak suka archie.

 
At 8:50 AM, Blogger iRwan said...

Eh ini kah gambar cartoon tarik bellboy yang pada wallet LV Monogram Groom beta dan en arip tu kan??? hAH!!! Beta rasa mcm beta pernah baca cartoon2 ni.. Tapi tak perasan pada wallet sendiri! LOL

 
At 9:01 AM, Anonymous catz said...

i grew up with Archie la bro hehehe ... *rasa dah tua* huhuhu

 
At 2:20 PM, Blogger gina marna said...

suke gak tin tin nii...tp plg akak gile2 dulu mestilah Dragonball..hehe siap kongsi2 beli dgn kwn & adik tp koleksi tu x tau dah ke mana..x cakna sgt. lg satu Detective Conan..hehe dua-dua tu dah on kat tv mmg x lps la menonton...org kate kalah anak :P

 
At 11:14 PM, Blogger wahdi said...

Kak Anna, saya dulu kalau org pinjam petang setiawan tu, kalau crumpled terus saya suruuh depa ganti yg baru hehe

 
At 11:14 PM, Blogger wahdi said...

Ku, age2 kita agak tak familliar pasal TINTIN opsss

 
At 11:15 PM, Blogger wahdi said...

Hi kak Catz,
Takpe rasa tua~, janji hati sentiasa muda ;)

 
At 11:17 PM, Blogger wahdi said...

Hi Kak gina!
Samalah saya dulu share dgn adik saya collect dragon ball..sekarang mana ntah hilang semua tu...

Koleksi DVD dragon ball semua ada,full set hehe... saya suka oart zaman2 goku masa kecik...

 

Post a Comment

<< Home