Sunday, June 10, 2007

Shrek 3

Image hosting by Imageshack.us
Who is this young lady? Find out at En Arip's blog...

Not much to do this weekend. On Saturday spent the whole day, from morning till evening, at KLCC and Bukit Bintang. And today, did some grocery shopping and some house-cleaning in the morning... And will go to gym in the evening...


Watched Shrek 3 yesterday, but nothing impressed me in this sequel... Everything was predictable and somehow, cliche. I had hoped to see more of Shrek's sons in action, but too bad, they just appeared in last 5 minutes before the movie ends... Maybe they keep that for the next sequel...

Anyway, I had only planned to go see the movie; but ended up doing some shopping, hehee...
Image hosting by Imageshack.us
Bought a few bunches of flowers at Lovely Lace for mum, and not to forget, a cluster of lavendars for my living room.. hehehe...


Image hosting by Imageshack.us



12 Comments:

At 9:19 PM, Blogger Rush Murad said...

I like Lavendar's refreshing smell... kat dalam my office room ni i letak Lavendar fragrance, kat toilet etc. You makan kat Little Penang kan? My fav. makan place tu, someday boleh pi sama2 ek?

 
At 9:34 PM, Blogger MummyHanis said...

iskk... shopping ape kah ituu? =p

 
At 11:12 PM, Blogger wahdi said...

Itulah, i pun suka lavendar punya bau...satu umah bau lavendar ala2 luar tingkap ladang lavendar, hehee...Jom rush, next time kita minum cendol kat little penang, i suka lah cendol dan lorbak dia tu..

 
At 11:14 PM, Blogger wahdi said...

Hi Hannis, shopping lite2 aje~ hehe
Nak shopping grand2 mcm rugi tgh takde sale ;)

 
At 8:11 AM, Blogger hOtMaMa said...

aiyoo...u ols cendol ittiew menggugat betul lar...
hamboii..siap berangan ala2 kat luar tingkap ada ladang lavendar la...huh kosser...hik..hik.. btw.. simple deco but nice!*akak minat rose lepas nih matilah nak berangan ala2 ada ladang rose plak kat luar tingkat katanyeh...

 
At 9:06 AM, Blogger iRwan said...

Cousin beta ada lavender tu.. satu rumah dan setiap ceruk dia beli letak dalam rumah.. Ayoo pening tgk.. LOL.. Kamu beli banyak tu sedang elok lah.. Ehhh Ada gambar Roast Beef.. Yummy~

 
At 9:49 AM, Blogger wahdi said...

hotmama, my mum tu sukalah rose , keliling umah ditanam pokok rose putih, dalam umah segala ceruk ada yg artifical, betul2 feeling pemilik ladang, geng uols le ittew~

 
At 9:52 AM, Blogger wahdi said...

Ku, kalau bau , satu ceruk umah beta letak, kalau bunga satu umah, cam umah anak dara plak kan?
Roast beef tu~ mcm yg kita makan krismas lepas~ yummy~

 
At 5:48 PM, Blogger anne said...

Tak best ke Shrek 3...kalau camtu beli DVD je la..tunggu triple edition, tak jadi la pi tengok kat cinema.

 
At 5:53 PM, Blogger wahdi said...

mcm2 tu aje lah anne,tak teruja sgt lah...jalan cerita pun biasa2..i bagi 2 setengah bintang aje, hehee

 
At 6:29 PM, Anonymous Anonymous said...

Amboi purple sesangat. Gym purple... bunga purple.

- Abg Purple TF

 
At 9:02 PM, Blogger wahdi said...

Motif mahu dikenali sebagai Abg purple TF? Malek kah uols?? ;)

Boleh hidu occay~ haruslah si Penekan keyboard~~:P

 

Post a Comment

<< Home