Thursday, June 07, 2007

New Addiction

Image hosting by Imageshack.us
Had never tried this before... But this green tea with white grape and alovera shreds is simply delicious!
*muka i masa minum cam katun tu lah~ hehe

10 Comments:

At 5:11 PM, Blogger NBK466 said...

Emmm...sodap sgt ko? Rasa nak try jugak...kalau pado den tak sodap buleh mintak ganti rugi tak kat ekau? he..he.he..

 
At 7:29 PM, Blogger MummyHanis said...

yup justea mmg sedap! i dah try semua flavor die! best. I suke peach!

 
At 9:40 PM, Blogger wahdi said...

Sodap~~~ ikut tekak den sodap sgt dah tu, sampai pejam2 mata masa minum hehe...so far yg minum lepas den suruh semua kata sedap hehe

 
At 9:41 PM, Blogger wahdi said...

Hanis, kan..sedapnya..last time i stick dgn yg peach dgn lime+geen tea, bila tercuba yg ni baru tahu yg ni pun sedap~

 
At 11:45 AM, Blogger anne said...

nanti nak try la...have tried the blue can - best gak,,,.i think blue is green tea with aloe vera. Nanti nak try this one pulak.

 
At 5:17 PM, Blogger hOtMaMa said...

nice capture!!
den pun nak try la kalau sodap..hik..hik..

 
At 12:35 AM, Blogger wahdi said...

Anne, try la, very2 nice!

 
At 12:36 AM, Blogger wahdi said...

Hotmama, wah, hot gituh~
kan, nice kan! *perasan
Sodap tu, poie lah try~

 
At 4:11 AM, Blogger nadzeem said...

waaah ader perisa baru ker ok?? nk la gak rase nnt, tym balik msia.. tap syang nyer bile la leh blik msia kan.. sob3~~

 
At 9:29 AM, Blogger wahdi said...

yeah Nadzeem i tgh ketagih ayaq tu!
alahai cianya,takpe esok balik msia minum puas2 haha

 

Post a Comment

<< Home