Wednesday, March 14, 2007

Pictures from Singapore!

Nanti kalau Pakcik Kembali ke KL, pakcik upload lagi dan kongsi cerita o.k?
Sementara tu pakcik kongsikan sedikit gambar percutian Pakcik dan En Arip, take care guys!


Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us




Image hosting by Imageshack.us

Labels:

3 Comments:

At 9:18 AM, Blogger iRw@N said...

Beta rindu Merlion itu!!! Ha! Beta nampak tak lama lagi Singapore pun mesti ada Eye of Singapore kat belakang tu... Time tu la baru nak pergi~ *matila Eye On Malaysia malu nak pergi.. LOL

Pssst~ Kemin lagi baju ketat nampakan lurah chest dan bicept mu itu~ *icon gelak gedik*

Kamu bergambar depan Wisma Atria tu, Ingat! Makan kan beta ice cream kegemaran beta yg di jual kat depan tu!!

Selamat bercuti lagi...

 
At 12:16 PM, Blogger NBK466 said...

Wah...cerianya topping iceream McD kat sana....

p/s : Tak sabar nak tunggu buat tangan mahupun buah kaki dari S'pore...PERASAAAAN LER TUH...he..he.he..

 
At 5:16 PM, Blogger wahdi said...

Tengku, pakcik makan juga akhirnya aiskerim SD1 tu! tapi apek yg buat tu pakai sarung plastik, sedap yer aiskerim tu! pakcik try yg choc mint flavour~ yummy!!!!

NBK, chocotop sana sgt sedap! dan meriah, leh pilih topping choc rice,rainbow rice atau nut..memang sedap!! Buah tangan ada~,mehla sini ;)

 

Post a Comment

<< Home