Wednesday, March 28, 2007

Macarons...

From the very first time I had macarons in Paris, I had always been hooked on them. Their color, taste and texture make them so exquisite! I get very happy by just looking at their colors and variety of flavors. If En Arip is crazy about coffee, I am crazy about macarons!

It used to be a rare thing in Malaysia. But now, they are pretty easy to come by.
If you happen to be in One Utama , drop by Bakerzine on the new wing's ground floor, next door to the Calvin Klein boutique. But they only sell mini macarons... well at least I get to relive my passion for macarons... Mini, but what the heck!

Good stuff do come in small packages!
I just love the way they melt on my tongue... It's divine how something made from common ingridients can give such texture and taste - so meringue-like...



Image hosting by Imageshack.us
Mini Macaron yang dijual kat Bakerzine...bila lah diorang nak buat yg regular size tu...




Image hosting by Imageshack.us
Harga sebiji mini Macaron ni RM2.90 tidak termasuk tax.




Image hosting by Imageshack.us
Yum yum~ ada berpuluh-puluh perisa macaron sekarang nih,tapi paling pakcik suka perisa licorice, violet, caramel,hazelnut praline , lemon dan raspberry




Image hosting by Imageshack.us
Bestnya kalau ada org hadiahkan sepokok Macaron camni masa birthday pakcik nanti ;)




Image hosting by Imageshack.us
Kek Macaron, yg ni pakcik jumpa masa kat Paragon Mall kat Singapore aritu...yg ni size macaron yg sebenar.

2 Comments:

At 3:14 PM, Blogger iRw@N said...

Ini lah kan yg kamu kasi tahu beta haritu kan?? Bagus lah dah jumpa kan~ tak perlu lagi ke Paris atau Singapore utk makan macaron lagi~~

 
At 12:28 PM, Blogger wahdi said...

kedai ni lah tengku~~ yeay, leh lah makan Macarons yg fresh selalu...ermm nak belajar buat macarons sendiri lah :D

 

Post a Comment

<< Home