Sunday, March 04, 2007

Kopi panas dan Roti bakar

Lepas habis kenduri kat umah my aunty petang tadi, pakcik gilah potong rambut kat The Curve, pastu pekena Kopi panas dengan roti bakar kat Kluang Station IKANO ngan En. Arip.

En Arip bakal melancarkan blog mengenai Coffee tak lama lagi, kalau dia dah siap nanti pakcik letak linknya kat sini. Apa pun coffee kat kluang station tu biasa2 aje, macam kat kedai mamak since diaorg guna low grade Liberica takpun Robusta Coffee, wah pakcik pun dah makin expert pasal coffee mcm En Arip, hehee




Image hosting by Imageshack.us
O.k tak rambut baru ku~





Image hosting by Imageshack.us
Kopi panas~





Image hosting by Imageshack.us
Khusyuknya menilai rasa kopi tu...





Image hosting by Imageshack.us
Roti bakar dengan kaya...





Image hosting by Imageshack.us
Kalau kat Muar pakcik suker gila kopi 343! eh, ke 434? lol

Labels:

3 Comments:

At 10:12 PM, Blogger iRw@N said...

Sedap nya roti kaya tu! Makan pasti lagi kaya! LOL.. Beta NAK!! Nak LIMA!! LOL...

*sedapnya mkn roti kaya tu di kala hujan.. ahh~*

 
At 10:14 PM, Blogger iRw@N said...

Owh lupa! En. Arip!! Beta nantikan blog coffee kamu tu.. Pasti vasss kan~ Ada voucher Starbucks percuma tak utk promosi pembukaan! LOL
*icon gelak gedik*

(Icon gelak gedik tu kalau tatau, tanya adik En. Arip.. Paksa dia lakonkan LOL)

 
At 12:30 AM, Blogger wahdi said...

Hahaha senang saja lakonkan aksi itu, psstt En Arip kata ada kejutan yer di blognya nanti, nantikan! ;))

 

Post a Comment

<< Home