Saturday, March 31, 2007

Conteng-conteng

Lepas melawat Saharil.com, aku pun tetiba nak conteng macam dia ,tapi utk entry kali ni aja... boleh ah Saharil? :D Bila ingat balik peristiwa yang satu ni, mesti buat aku tersenyum :)ni aku contengkan kisah tu...


Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us



Image hosting by Imageshack.us

Labels:

7 Comments:

At 1:41 PM, Blogger KNizam said...

hebat la cerita ko dengan lukisan nih. mengingatkan aku kepada komik "student's life" by sireh masa sireh kerja ngan ujang dulu.

memang menarik teknik watercolour nih, simple tapi berkesan, siap dengan bebayang sekali tuh.

jealous aku ngan orang yang pandai melukis nih. boleh buat duit ni bro. boleh buat biography sekali.

 
At 3:31 PM, Blogger wahdi said...

hehehe...tapi aku tak minat sgt wat cartoon sebenarnya..main belasah ;)

 
At 6:04 PM, Blogger clip said...

i like it alot
the cartoon is simple and nice
the main things is that the moral of the story represented greatly..
love the way the story begins and the end with full of spirit and honour.. the colours is perfectly done.. love the way u do it bro.. u should send it and publish it to a school paper...

 
At 11:14 AM, Blogger wahdi said...

TQ clip, pasni ada bahagian 2, tapi teknik water kaler yang lain.
Tungguuu~~

 
At 5:48 PM, Blogger Saharil said...

haha, cute!

tak payah lah tanya "boleh ah?" you can do as many as you want. hehe. cant wait for the next one.. ("teknik water kaler yang lain"?)

 
At 10:03 AM, Blogger clip said...

well cum bro..
hmm tak sabar nak tunggu episod seterusnya... sekarang ni clip banyak gak masa free.. teringin buat cartoon like the one bro already done but my buncho ade kat rumah.. hmmm

so teknik water kaler yang macam mana ek pasni???

 
At 1:56 PM, Anonymous asia said...

im new to ur blog..
but i found tis one really touching :)
keep up good work k

 

Post a Comment

<< Home