Sunday, February 18, 2007

Gong Xi Fa Chai...wan se ru ee

Petang semalam dalam keadaan rushing pakcik tak tahu nak beli hadiah apa untuk my chinese friends yg celebrate CNY. At last pakcik beli set box oyster, since harini diaorg akan jadi vegetarian untuk half day. Nak beli hamper mcm kontraktor nak sogok dapat projek pulak kan? LOL. Lepas visit kawan-kawan pakcik dan isyak, pakcik gi lepak sampai ke tengah malam ngan En Arip kat Bukit Bintang. To All my chinese Friends Happy New Year! wan se ru ee~~~





Image hosting by Imageshack.us
Cantik kan packaging kotak oyster nih?






Image hosting by Imageshack.us
Comelnya tanglong kat starhill nih...






Image hosting by Imageshack.us
ermmm sedap sgt ke En. Arip?






Image hosting by Imageshack.us
Diganggu SMS mistik kah?






Image hosting by Imageshack.us







Image hosting by Imageshack.us







Image hosting by Imageshack.us







Image hosting by Imageshack.us
Untuk tidak mengantuk driving ke umah, majlis diakhiri dengan meminum espresso dan En Arip tetap sesi bermesra kengkawan Starbucksnya..tetap kan?






Image hosting by Imageshack.us
Yang best, pakcik ngan En Arip dapat 1st angpau utk CNY tahun ni dari Starbucks.






Image hosting by Imageshack.us
Dalam sampul angpau tu, diorg bagi 3 gold coins, lepas nih kalau order kat Starbucks, kita leh mintak extra falvour dalam coffee kita dengan tunjukan coin nih kaedahnya...Sangat sistem barter kan?? Kalau nak tiga flavours tunjuk lah 3 coins * matilah pensan rasa apa ntah pastu

Labels:

4 Comments:

At 4:01 PM, Blogger iRw@N said...

Gong Xi Fa Chai !!!!
Wah.. Makan besar di Lecka-Lecka kan~ Tetap menjadi spo.. LOL

Beta suka tanglung chrimas dlm bowl kat bilik kamu tu!! Comel sgt! (tiba2 kan sebut tanglung christmas.. hihi)

Kamu tetap dengan Lecka-lecka dan En. Arip tetap dengan Starbucks nya.. LOL Sepatutnya dapat angpau syiling emas kijang kan~

Psst~ En. Arip!! Cute lah wallet Monogram Goom kamu tu.. Beta nak juga.. Beta nak DUA! (upps~ beta copy ayat kamu Tengku Farhad)

*icon gelak gedik*

 
At 12:21 AM, Blogger sbanboy said...

Looks like fun .... wah I should get myself some gold coins from Starbucks .... happy chinese new year .. :D

May all your wishes and dreams come true

 
At 2:14 AM, Blogger wahdi said...

Tengku, camtu pakcik nak wallet tu 3 lah! hehehe..

Aiyoo sgt makan besar yer, pakcik siap makankan 2 scoope utk kamu!

 
At 2:17 AM, Blogger wahdi said...

U too Sbanboy!
Wish you Gong Xi Fa Chai,
And keep working hard in the GYM,:D

 

Post a Comment

<< Home