Thursday, September 28, 2006

Latest pics of Grizabella and Sirduke...

Memandangkan aku dah janji ngan Bai comel (Baizurah) ngan Kak Lina RM (Kak Long) regarding gambar terkini Grizabella dan Sir duke, dah lewat pagi pun, aku uploadkan utk diorg :) dan utk tatapan semua, enjoy!



Image hosting by Imageshack.us

Grizabella,si pintar yg selalu moody...





Image hosting by Imageshack.us

Umur dia sekarang 1 tahun 5 bulan...





Image hosting by Imageshack.us

Untuk yang tak tahu, Grizabella nih Female (Dilute Calico Persian)...





Image hosting by Imageshack.us

Yg ni Sir duke...Male ( Bi-color persian ) mlm nih susah sikit ambik gambar dia...





Image hosting by Imageshack.us

Grizabella dan Sir Duke tgh santai kat bilik diaorg...



O.klah, nak masuk tido,3 jam lagi nak sahur, selamat bersahur!

8 Comments:

At 9:19 AM, Anonymous Anonymous said...

Wah cukup tidur or not ah ? Hehe another few hours berzahur

Anyway Grizabella looks like a doll ... wow ...

 
At 10:51 AM, Blogger NBK466 said...

Yg awek tuh bulu dia lagi cun yek?

Mereka nie pasangan yg SAH ker? he..he..he..

 
At 11:37 AM, Blogger wahdi said...

Wymen...
ya lor i bought Grizabella lg mahal dari sir duke :D

 
At 11:43 AM, Blogger wahdi said...

NBK, Bulu awek tu mmg cun, bulu jantan kan memang kasar? hehehee

Kira pasangan yg SAH lah kot sebab dua2 sama baka :D

 
At 12:05 PM, Blogger blablaby said...

wei bile nak kawinkan dia..aku nak baby dia?hehehhehe..bai..

 
At 11:19 PM, Blogger Mohd Jeffry said...

love you cats. Pandai ko jaga flat face.. nampak bersih. Aku gak skill cuci mata tak lepas2 lagi ..

 
At 1:24 PM, Blogger wahdi said...

Ko ingat leh kawinkan camtu aje ke?? hehehe tunggulah dia on heat, tu pun sure dia milih pasangan dia..:)

 
At 1:27 PM, Blogger wahdi said...

Jeff, memula tu rasa menyesal beli flat face, sebab 2 kali sehari kena bersihkan muka dia,tertekan gak, kalau tak sempat tu, sampai comot muka diaorg..cian, lama2 o.k lah, bila tgk muka diaorg bersih all the time..rasa puas...

 

Post a Comment

<< Home