Thursday, July 20, 2006

Burger Nasi...

Cakap pasal "something filling, hot & spicy" baru aku tahu apa yg aku miss...
Since dah lama aku tak makan nasi, baru aku teringat, masa kat Singapore aritu,
kebetulan McD kat sana tgh promote produk baru,iaitu burger nasi!,
pelik kan? McD Malaysia tak kuarkan pun burger style camni.
Kalau korg nak tahu rasanya mcm ketupat cina,tapi lagi sedap!
Burger tu tak pakai roti, sebaliknya, nasi dibakar dan dibentuk bulat menggantikan roti, diaorg mix nasi tu ngan biji bijan ngan brown rice.Daging dia pulak dia stir fry dgn bawang ngan salad..sedap oo..didatangkan dgn 2 stlye, ayam ngan daging lembu...panas dan pedas..sedapnya!!! nak burger nasi, nak burger nasi!



Image hosting by Imageshack.us
Packaging burger nasi...





Image hosting by Imageshack.us
Camnilah rupanya burger nasi...

1 Comments:

At 3:02 AM, Blogger yo4rker said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

 

Post a Comment

<< Home